2.8

759 47 3
                                    

"Felix kom, Felix vakna vi måste sticka" mumlar jag stressat i hennes öra och hon slår sömnigt upp ögonen och möter min stressade blå blick.

"Ogge? Var har du varit? Jag, var ska vi" mumlar hon sömndrucket och gnuggar sömnen ur ögonen och jag svär lågt, drar upp täcket ur sängen och rusar ur i hallen och slänger in det i baksätet på bilen där min resväska ligger. 

"Felix fråga inte. Packa din handväska, ta med smink, ja ta med allt du vill ta med dig. Ta med dig din resväska skynda dig" viskar jag mjukt och pressar mina läppar emot hennes hjässa och hon hummar tyst.

"Läppglans, Oscar var är mitt läppglans?" ropar hon ifrån sovrummet och jag svär till.

"Eh, här" yttrar jag tillsvars och hon suckar lågt men kastar ned det i sin prada innan hon kastar ned lite trosor och annat behövligt i sin resväska och hon ställer sig lätt på tå framför mig och kysser mig ömt.

"Kan du inte bara knulla sönder mig tills jag gråter i bilen snälla jag är så jävla kåt," mumlar hon tyst och jag skrattar till och placerar mina händer ömt över hennes smala höfter och möter hennes upphetsade blick.

"Så brutal Flix." Mumlar jag tyst och pressar mina läppar mjukt emot hennes vilket får henne att lätt pressa sig närmare mig, kyssa mig djupt och bara visa hur mycket hon vill ha mig nära.

"Jag tänker inte ens fråga nu Oscar, men bara ta mig till trygghet. Jag märker att du är stressad, jag märker att något gått fel - varför har du jackan inne annars liksom? I might be pregnant, but im not dumb" Skrattar hon tyst och jag kysser hennes kind mjukt och håller henne nära mig medan jag tar hennes väska, låser dörren och går ut med långsamma steg. 

"Oroa dig inte, inget kommer hända" Ler jag mjukt och hon kysser mig ömt och ler innan vi sätter oss i bilen, låser dörrarna och åker iväg i en hög hastighet.

: : : 

"Oscar stanna här framme jag måste gå på toaletten," Mumlar hon tyst efter ett tag och jag svär till och sänder henne en irriterad blick.

"Flix seriöst vi stannade nyss?! Du kissade precis!" Utbrister jag frustrerat då jag inte vill stanna överdrivet mycket längst med vägen och hon suckar högljutt.

"Mm men jag ska inte kissa," suckar hon och jag svär till men nickar, kör in till kanten.

"Men OGGE JÄVLA IDIOT JAG SKA BAJSA!?! fräser efter ett tag och jag hör på hennes röst att hon är nära till tårar och jag drar mjukt in henne i famnen och kysser hennes hals mjukt.

"Förlåt, schh Flix förlåt, jag åker till macken igen, du ska få gå på toaletten förlåt," Mumlar jag mjukt emot hennes hårbotten och hon snörvlar högt och jag kan inte låta bli att le lite, dessa hormoner alltså.

___
detta kapitlet blev väl rätt dåligt hahahahahah men ja det har hänt massor med grejer som sagt.
Just nu är klockan 02.26 och jag sitter uppe och väntar på enadeiene som har kört vilse på väg hit till mig vid kl 8, var okontaktbar i FYRA TIMMAR(FÖRA TIMMAR AV REN ORO ElinHuusmann!!!)  Och nu är påväg hit igen.. well det blir late night tacos för oss iallafall!! Hoppas ni mår bra, kram! 

Flixi // foggeDär berättelser lever. Upptäck nu