1.1

1K 47 5
                                    

Felix äter som en galning utan ägget jag stekt på där vi sitter tillsammans vid det stora matbordet och äter en gemensam frukost. Hon har sedan hon nästan kräktes imorse varit nedstämd men nu - så fort hennes mage fått i sig lite mat blir hon som en helt annan person och jag ler då jag blir så lycklig av att se henne lycklig.

"När ska du få din mens igen då?" Skrattar jag och hon ser upp på mig med choklad efter nutella mackan runt hela munnen och jag skrattar till och dricker lite av mitt svarta kaffe och hon rör runt lite i sin te mugg.

"Alltså, Oscar jag får ju inte min mens två dagar efter att den försvunnit. Så snabbt går det inte, men räkna med att jag kommer få mensvärk snart igen," Suckar hon och jag skrattar till och smeker hennes hår mjukt och låter mina läppar mjukt finna hennes panna och jag ställer mig upp och börjar duka av matbordet och hon ler nöjt.

När jag står med disken i högsta hugg så hör jag hur hon skjuter ut sin stol och sluter upp bakom mig med läpparna mjukt emot min nacke och hon droppar sin disk i vasken innan hon snurra runt mig, virar armarna om min midja och kysser mig ömt.

"Tack för frukosten, det var jättegott," Viskar hon mjukt och jag placerar min hand mjukt över hennes högra bröst och hon skrattar till och biter sig i läppen innan hon ser upp på mig igen och jag ser djupt in i hennes vackra emeraldfärgade ögon.

"Du gillar dem," Skrattar hon och jag ler och kysser hennes läppar igen med ena fingret mjukt placerat under hennes haka och hon ler svagt in i kyssen och placerar sina händer lätt i mitt hår och jag skrattar och snurrar runt henne ett varv.

"Och jag gillar dig," Mumlar hon sedan och jag kysser hennes kind, "och jag dig"

. . .

När vi senare samma dag bara sitter placerade i min soffa med varsitt glas vin under en filt och ser på tv så suckar hon högljutt och lutar sitt huvudet emot mitt bröst och gnyr ogillande medan hon försiktigt flätar ihop våra händer.

"Jag mår så illa," Mumlar hon tyst, drar ett par djupa andetag igenom munnen och ser på mig där jag sitter och jag smeker försiktigt undan hennes lugg ifrån hennes något svettiga panna och hon sätter sig upp och sträcker sig efter den tomma djupa popcorn skålen som står placerad på bordet framför oss ifrån i förrgår.

"Nu?" yttrar jag oroligt, sänker ljudet på tvn och hon nickar och hulkar till vilket får mig att mjukt finna hennes hår med mina fingrar och hon rapar högljutt.

"Men gud." Mumlar jag oroligt, stryker hennes panna mjukt med mina fingrar och ser oroligt på henne, det är inte likt henne att börja må såhär dåligt så plötsligt.

"Det går över, det är redan borta," Mumlar hon när hon är klar och jag höjer ena ögonbrynet, "du kanske börjar bli sjuk.." Mumlar jag med en tyst röst. 

Men trots det, så känns det inte som något så vanligt som en magsjuka, det känns som något stort, något mer.

_ _ _ 
:))))
Fan vad kul att så många av er ville att flix skulle bli gravid haha!! ;___)))))

Flixi // foggeDär berättelser lever. Upptäck nu