2.5

772 46 6
                                    

"Ogge mina bröst gör så jävla ont," Gråter hon högljutt emot mitt bröst och jag vaggar henne lugnt i min famn. Koppen med te som ja gjorde åt henne imorse när hon vaknade med denna värk har hon redan druckit upp och jag håller nu om henne och myser med henne som för att lugna hennes hysteriska gråt, att hon har ont råder det ingen tvivel om då brösten är både aningen rodnade och svullna.

"Hjärtat jag ringde läkaren, han sa att det bara är att vänta ut detta. Det är mjölken. Din kropp förbereder sig på att kunna mata bebis, oroa dig inte," Mumlar jag tyst emot hennes hår och hon snyftar lågt och gömmer ansiktet emot mitt bröst vilket får mig att försiktigt svepa med fingrarna över hennes rygg under t-shirten hon bär.

"Det gör så ont Oscar, jag har så ont," Mumlar hon tyst och jag biter mig löst i läppen för att inte börja gråta själv. Det är så otroligt jobbigt att se henne gråta så här, att se henne må såhär dåligt över något jag själv varit med och skapat, jag har orsakat hennes smärta - jag har gjort henne gravid och nu kan jag inte uppleva all smärta med henne - utan den får hon stå igenom själv medan allt jag gör är att sitta bredvid och kolla på när hon lider.

"Hjälper något vännen? Hjälper massage? Värmekudde?" Mumlar jag oroligt, vet ingenting om bröst och huruvida man skall ta hand om dem när man har ont då jag inte har några egna, hon sätter sig upp med långsamma rörelser, hon lägger sin hand mjukt över magen och jag smeker hennes kind lätt och ser in i hennes rödsprängda ögon.

"Ring din mamam eller något Ogge jag har ont," mumlar hon tyst emot mitt bröst och jag nickar, plockar upp telefonen ur min ficka och slår in min mamma nummer medan jag tyst pysslar med Felix hår, låter henne vila emot mitt bröst.

"Hej mamma det är jag, alltså Felix har jätteont i sina bröst och jag vet inte vad jag ska göra," Mumlar jag oroligt in i luren och jag ser hur Felix andetag lugnar sig och hur hon nästan somnar till vilket får mig att le svagt och granska hennes vackra ansikte noga medan jag inväntar mammas svar.

"Men hej gubben. Har hon på sig en BH? Det kan vara så att brösten behöver lite extra stöd, under just denna perioden, så ni kan antingen ta en BH ur min garderob som hon kan låna så länge - det finns några amnings behåar längst ned som hon kan få ta, sedan är allt ni kan göra egentligen att vänta ut, massera och finnas där" Säger min mamma mjukt och jag kysser Felix hår mjukt, pratar lite med mamma innan jag tackar och lägger på.

"Flix du ska få en behå, kom" mumlar jag tyst men när hon bara ger mig en surmulen blick förstår jag direkt att hon inte tänker följa med mig så det är med trötta steg som jag går emot mamma och pappas rum, vem sa att livet med en gravid flickvän skulle vara enkelt? 

 _ _ _ _ 
ugh vet att många av er vill att jag ska skriva ett förlossningskapitel senare när det är dags but idk :-///

Flixi // foggeDär berättelser lever. Upptäck nu