BÖLÜM #3#

1.1K 76 0
                                    

Her psikopat ın bi geçmişi vardır iyi yada kötü muhakkak bir hikayesi vardır
OKULDAN SONRA MİRAY
Okul herzaman ki gibi normal bi sıkıcılıkla geçti. Kızları eve gonderip annemle ölmeden önce gittiğimiz uçurum kenarına gittim. Yaşadıklarım ağır geliyordu. 3 sene önce nekadar da mutluydum oysa şimdi ise mutluluk ne onu bile unuttum.
"HATIRLAMA 3 YIL ÖNCE "
Annem ile babam ayrıydı ve ben üvey babam ve annemle yaşıyordum. Ama üvey babam beni taciz ediyordu sonun da anneme o adamın nasıl bir pislik olduğunu anlattım. Annem kızım herşey den önemlisin demiş ve o adamdan boşanmış tı. Ama o adam annemin ve benim Peşimizi bırakmadı . O adam da babam gibi mafya babasıydı babama söylesem yardım ederdi ama annem söylememi istemedi annem hep gururlu bir kadındı. Birgün okuldan eve geldiğimde o adam bizdeydi annemi bağlamış tı beni de bağlıyıp annemi gözümün önünde öldür dü. O gün babam gelip beni kurtarmış tı. Ve annemin yokluğun da annemin intikamını almıştım. Bu gün bu kadar güçlüysem hepsi babamın ve annemin ölmeden önce yazdığı mektup sayesinde mektupta söyle yazıyordu " canım kızım biliyorum benim yüzümden yıllarca çok eziyet çektin sırf benim mutlu olmam için eğer birgün sana herseyi anlatmadan ölürsem diye düşünüp bu mektubu yazıyorum. En iyi arkadaşın sandığın Mira senin ikiz kardeşin bunu neden yaptığımı sorma sebebim yok bana kızma kızım ne olursa olsun hep başın dik ayakta dur. Biliyorum yaşadıkların çok ağır ama kızım şimdi den sonra kardeşin için ayakta dur seni herşey den çok seven annen "
#Şimdi ki zaman #
Saatler dir oturduğum uçurum kenarından kalktım ve eve girdim girince şok oldum. Mehmet ve Furkan gelmiş yanlarında da okula yeni gelen çete var dı. Ben " mehmet! Furkan! " Mehmet " Miray çok özledik seni " dedi ve ikisi aynı anda üstüme atladı. Ben daha olayın şokunu atlatmadan bana sarıldılar. Neyse selam faslı bittikten sonra MHMET " şimdi size buraya neden geldiği mizi merak ediyorsunuzdur. Şöyle ki düşmanlardan gelen tehditler çoğaldı. Eğer BELALAR VE KARANLIK ÇETE BİRLEŞİRSE size zarar veremezler. " kızların üçü aynı anda " NE!!!!" Derken ben düşünüyordum aslında olabilir . Ben " tamam olur " dedim soğukkanlılıkla Miraç ta " Bizede uyar " dedi. Bakalım neler olacak

Psikopat kızlar çetesi Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin