1.5

8 1 0
                                    

O pár dní později v místním nevěstinci:

„Pane, slyšel jste už o smrti princezny?" Jemně pohladí hrudník svého pána.

„Ano....je to..." Nadechne se. Hledá v mysli to správné slovo..„..záhada" Usměje se na ni a neodolá jejím svodům. Nakloní se k ní a začne ji líbat po krku.

„Za tohle jste mi nezaplatil, pane..." Zaprotestuje dívka, a odtáhne se. Přeci nebude nic dělat zadarmo, ne?

„Neúčtuješ si za to moc Lorraine?" Odfrkne si a zaštrásá rukou ve své kapse, odkud zanedlouho vytáhne měšec zlatých. Vloží ji ho do dlaně. „Stačí?" Neprohodí to jako otázku, ale jako rozkaz. Víc by stejně za lehkou děvu nezaplatil, to nikdy.

Lorraine sáhne do koženého pytlíku a jemně prohrábne zlatky. Spokojeně přikývne a oddaně si lehne na postel.

„No proto.." usměje se hrabě fonŠmak. V očích se mu zaleskne dábelský nápad. „Dnes tu zůstaneš déle, co myslíš?" Uchechtne se.

........................................................................................

Malá černá očka konečně zbystří svůj cíl. Jako predátor se pomalu malými skoky přesune k posteli. Následně  i přes vrzání, které by normálně tak drobného býložravce vyplašilo,  zaleze pod postel. Když si konečně rozmyslí, kdo bude první na řadě, prudkými dvěma skoky se dostane nahoru na matraci. Vrhne se na hrdlo hraběte.

Hrabě vytřeští oči a rychle před sebe strhne tu děvku. Podivné bílé zvíře se tedy zahryzne do krku jí a to už on běží s oblečením ven. Práskne dveřmi a zamkne je. Na chodbě se oblékne. Vyběhne z bordelu na dlážděnou ulici.

Celý se chvěje, avšak je tak v šoku že nedokáže ani křičet o pomoc. V hlavě se mu zobrazuje jediná myšlenka -> Rychle pryč!

Králíček :3Kde žijí příběhy. Začni objevovat