Capitolul 4

148 5 1
                                    

Pov. Aly.

Ma uit inspre masina REGELUI si vad ca usa se deschide si coboara,cand il vad raman incremenita, nu imi vine sa cred....era......HARRY STYLES.

Vine incet inspre mine si ma felicita,iar apoi vine mai aproape de mn si imi sopteste la ureche:Nu va ramane asa!!! Eu raman nemiscata,respiratia lui imi trimite mii de fiori prin tot corpul si simt ca ma topesc....stai putin, ce tot spui aici Aly nu ai cum sa te indragostest de El, tocmai de el,nu ai cum, nici intr-o mie de ani....NEVEEER!!!(S-o vad si pe asta). Cine a spus asta? (Constiinta ta tampito). Aaaa. ( Bbbb, sa sti ca stiu tot alfabetul,nu trb sa ma inveti tu) Am ajuns sa ma cert si cu constiinta mea..clar am inebunit😂😂😂

Kev:Amiiiii!! Eu:Ce ai de tipi asa??? Kev:A nmc. doar ca incerc sa iti atrag atentia de mai bine de 15 min si tu nici nu ma auzi...La ce te gandeai? Eu:Aaa...nu conteaza. Kev:Ok,acum dute pe scena sa iti dea bani si sa te felicite.
Eu:Ook...

Mergeam cu pasi inceti spre scena si im acel mmoment ma lovesc de un baiat, are ochii caprui,par saten,slab si cred ca are 1,95 la inaltime si cercel in ureche.

Eu:Eu..aaa...scuze.. nu am vrut sa te lovesc.Imi cer scuze. El:Nu-i nimic.Apropo,eu sunt Luck.
Eu:Aly,imi pare bine,asa deci eu trbuie sa urc pe scena...ne mai vedem.
Luck:Stai,imi poti da nr tau?Poate iesim candva.
Eu:Ok. 07********.
Luck:Ms,paa.
Eu:Paa...

Dupa ce am vazut ca Luck se indeparteaza m-am urcat pe scena si le-am multumit tuturor ca au venit,mi-am luat bani si am plecat inspre casa. Cand ajung ma decid sa il sun pe Luck sa cad ce face.

CONVERSATIE TELEFONICA.

Eu:Hey Luck,ce faci?
Luck:Pe acasa.Tu?
Eu:Lafel
Luck:Vii pe la mn?
Eu:Ok...aaam o singura problema...nu stiu unde stai.
Luck:Iti trimit adresa prin mesaj.
Eu:Ok.Pa
Luck:Pa.
Pov.Luck.

Ma duc la baie sa imi fac un dus,dau drumul la apa in cada,imi dau hainele jos de pe mine si intru in cabina.Dupa ce ies din baie ma fuc la dulap,de unde imi scot un sutien negru si o lenjerie neagra,ma imbrac in niste pantaloni scurti cu talie inalta albastri,un maiou inflorat larg si tenesii mei cu fluturasi. Ma machez natural(fond de ten,rimel si un ruj pal),imi i-au cheile,portofelul si telefonul si ies pe usa. Imi i-au Lamborghini-ul Gallardo LP560-4E-Gear Hamann Victory 2 si gonesc cu 370 la ora in 5 minute am ajuns in fata casei. Cobor din masina si ma duc la usa,bat de doua ori si imi dexchide un Luck somnoros,cu parul ciufulot si fara tricou,acum observ ce corp superb are,vad ca are un tatuaj pe mana cu un craniu.

Luck:Aam...stiu ca art bine,dar poti sa nu te mai holbezi la mine??😂
Eu:Dar nu..m.a ho..l..bam la t..ine!spun eu balbainduma*
Luck:Si tu vrei sa te cred?
Eu:Aa,daa.
Luck:Da bime,hai intra in casa.

Pov. Luck

Nu imi vine sa cred ca a venit si nici nu isi mai aduce aminte de mine,e mai bine asa,voi putea sa ma razbun mai usor pentru tot ce mi-a facut,nu voi uita niciodata acea zi cand ma inselat cu Justin,era cel mai bun prieten al meu,nu imi vine sa cred ca ma ranit asa,amandoi m-au ranit.

Ce credeti ca se va mai intampla mai departe?Daca vreti sa aflati cititi in continoare....Sper sa va placa si daca vreti puteti sa va dati cu parerea si sa imi lasati comentarii si cateva iedei nu ar strica pt eu nu prea mai am...Va pupic❤❤❤
Ps. La media este Luck.

Ai ajuns la finalul capitolelor publicate.

⏰ Ultima actualizare: Jun 18, 2016 ⏰

Adaugă această povestire la Biblioteca ta pentru a primi notificări despre capitolele noi!

Mafia (+18){H.S.}Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum