•TWENTYSEVEN•

2.3K 88 3
                                    

Nastoupila k němu do auta a slíbila si , že je to tentokrát vážně naposledy. Ani slzy , které předtím přicházely necítila , chtělo se jí spíš začít nekontrolovatelně křičet.

,,Budeme se spolu i dál bavit ?" zeptal se s jakýmsi očekáváním v hlase , ale jeho oči vypadal přesto smutně.

,,Ne." řekla , aby se ujistila , že to myslí vážně. Tón jejího hlasu o tom , ale vůbec nevypovídal.

Neodpověděl a místo toho koukal soustředěně na cestu před sebou.

,,Bude beze mě šťastná." opakoval si stále dokolo v hlavě , jeho slova , ale jakoby ztrácela význam.

,,Proč jsi to udělal ?" zeptala se a v něm jako by se něco zlomilo.

Zasloužila si někoho mnohem lepšího než je on. To si uvědomoval , jediná možnost jak jí umožnit , aby se posunula dál tak je jí ještě více zranit.

,,Protože jsem chtěl. Říkal jsem , že nejsem ten typ , že bych hovna ve stylu ,,Miluju tě" bral někdy vážně." chtěl si dát facku , ona to , ale udělala za něj

Zastavil u jejího bytu a ona bez jediného slova vyběhla z auta. Ani se neohlédla , když uviděl jak běží co nejrychleji pryč stekla mu slza po tváři.

,,Miluju tě a vždycky budu." zašeptal i když ho už neměla šanci slyšet a odjel zpátky domů

******

Vylezla z vany a kolem těla si omotala ručník. Vyčistila si zuby a šla si lehnout. Chtěla usnout a spát nekonečným spánkem , který by utěšil její bolest. To se , ale nepovedlo. Její myšlenky jí doháněly k šílenství , v hlavě viděla stále jeho záhadný úsměv a smaragdově zelené oči. Celou noc vzlykala do polštáře , takže ráno měla zarudlé a oteklé oči.

V deset hodin kdy už byla namalovaná , oblečená a najedená. Seděla v obýváku a na stehnech měla položený svůj notebook , uslyšela otevírání hlavních dveří a následně hlasy patřící Rebecce a Niallovi.

,,Chloé." přímo zapištěl a běžel jí uvěznit ve svém objetí

,,Stalo se něco ?" zeptal se po chvilce když se od sebe odtáhly

,,Ne." zalhala svému kamarádovi ,,Proč ?"

,,No , nehci ti nějak znepříjemňovat život , ale vypadáš přímo strašně."

,,Oh , děkuji." odsekla sarkasticky a protočila oči

,,Ahoj Chloé." řekla šťastně Becca a objala jí také

,,Tak co jaké to tam bylo ?" zeptala se a posadila se na sedačku

,,Byla to kastrofa." vydechnul Niall a Rebecca ho za to plácla po ruce

,,Tak trochu jsme čekali na letišti o čtyři hodiny víc , protože se ztratili kufry. V hotelu to smrdělo cigárama a to jídlo taky nebylo nejlepší. A Vánoce bez sněhu ? To nejsou Vánoce." na tváři se mu vytvořil zděšený výraz čemuž se obě zasmály

,,Jak jsi trávila Vánoce ty ?" zeptala se Rebecca a příjemně se usmála

Chvíli jsem byla s někým , o kom jsem si myslela , že mě miluje. Pohádala jsem se kvůli němu se svojí matkou a nakonec mě zlomil , jako nikdy nikdo. Dokonalé Vánoce. - tohle byla pravda , kterou nikdy nikomu nechtěla říct a tak si vymyslela vlastní verzi o nudných , ale přesto normálních Vánocích.

,,No , nic se nestalo , byla jsem jenom doma a koukala na filmy." usmála se a pokrčila rameny. Rebecca se také usmála , ale Niallovi se vytvořila mezi obočím vráska , zřejmě jí prokoukl. Jeho pohled jí znervózňoval , koukal na ní těma zářivě modrýma očima a propaloval jí díru do hlavy.

,,Mám docela hlad. Dáte si něco taky ?" odbyla , aby se vyhnula jeho pohledu

,,Ne , chceme jít na oběd." zašvitořila radostně Rebecca a podívala se na Nialla

,,Aha." chtěla do svého tónu dát více radosti , ale nepovedlo se jí to. V očích jí začali štípat slzy když si vzpomněla jak dopadl její oběd s Haroldem

******
Seděl doma na studené zemi a koukal do stěny. Nic lepšího na práci neměl , teda měl , ale neměl na to náladu. Oči měl podlité krví a vlasy na všechny strany.

Topil se ve vlastních myšlenkách jako neplavec v hlubokém jezeře. Litoval toho co udělal , ale stále si opakoval , že je to tak lepší.

Každý den se vyhýbal místům , které mu jí připomínaly.

Snažil se zapomenout a tak si našel jinou , která se jí vzhledem ani chováním nepodobala.

Your Punk DaddyKde žijí příběhy. Začni objevovat