"εκρηξη θυμου;"

2.2K 248 25
                                    

“γεια σου μωρό μου σου ελειψα;”ρώτησε ο Μιχάλης και μπήκε στο δωμάτιο..Ωχχ,τι θα ακούσω παλι πρωινιατικα; Εκλεισα την πόρτα,γυρισα και τον είδα να στρογγυλοκάθεται στο κραβετι,ενω στην πλάτη του είχε έναν σάκο.“ τι στο διάολο κανεις εδώ;” τον ρωτησα και χαμογέλασε.“εσύ τι λες να κάνω εδώ; Σου έφερα τα ρούχα που ζητησες αλλά και μερικά δικά μου..!” είπε γεμάτος ειρωνία ενώ με κοιτούσε  και εγώ αρχικά να κοκκινιζω από θυμό..!

“σε ευχαριστώ πολύ Μιχαλη μου αλλά πάρε τα ρούχα σου και δίνε του

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

“σε ευχαριστώ πολύ Μιχαλη μου αλλά πάρε τα ρούχα σου και δίνε του..!”είπα και ανοιξα την πόρτα για να φύγει..“ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα!”συμπλήρωσα.Σηκώθηκε από το κρεβάτι και με πλησίασε..Χάιδεψε το μάγουλο μου με τα ακροδυκταλα του και χαμογέλασε.“όχι αγάπη μου,δεν πρόκειται να φύγω απο εδώ αν δεν μου πεις γιατί φεύγεις παντα μακρια μου..!” είπε και του εκανα νόημα να καθήσει στο κρεβάτι..“Αφού θες να μάθεις,θα σου πω.Αλλα δεν θα με διακόψεις γιατί τώρα μιλάω ΕΓΩ..!Φεύγω συνέχεια γιατι όλοι απαιτούν κάτι απο εμένα..! Ολοι εχουν προβλήματα και με βλέπουν σαν την εύκολη λύση..Δεν μπορω άλλο ποια,κουραστηκα..! Ο πατέρας μου με προξενεύει μαζί σου μονο και μονο για να επεκτείνει την εταιρία του.Ενω εσύ με παντρευεσαι για να μην σε αποκληρώσει ο πατέρας σου.Κανένας δεν νοιάζεται για το τι θέλω εγώ..! Ολοι το συμφέρον τους κοιτάνε..! Εσύ μετα απο εναν μηνα θα φυγεις.Θα πας στο Λος Αντζελες να κανεις την ζωουλα σου ενω όλες οι ευθύνες θα πέσουν πανω μου..! Κανεις δεν με ρώτησε και τα πραγματικα μου συναισθήματα..!” είπα ενω πλέον είχα δακρυσει,ο Μιχάλης σηκώθηκε από το κρεβάτι ενω με κοιτούσε με γουρλωμενα ματια..“Αντιγόνη εγώ..” πήγε να συνεχίσει αλλά τον σταμάτησα. “Δεν θέλω να ακούσω τίποτα άλλο απο εσένα..Ακουσα αρκετά αυτά τα τρια γαμημενα χρόνια..! Σε ευχαριστώ πολύ που εφερες τα ρούχα μου..” είπα.Πήγε να με πάρει αγκαλιά αλλά απομακρύνθηκα“Τώρα μπορείτε να φύγετε κ.Οικονουμου.Θα τα πούμε στον "γαμο" μας αύριο..” είπα αλλά δεν κουνηθηκε.Με έπιασε απο την μέση και με έφερε κοντά του.“γαμωτο σου Αντιγόνη,γιατί δεν μου ελεγες τίποτα;”ρώτησε αλλά απομακρύνθηκα γρήγορα από κοντά του.“Μπορείτε να φύγετε και σας παρακαλώ ενημέρωστε τον Στέφανο να ερθει απο εδώ..!   Να έχετε μια καλη μέρα κ.Οικονόμου..!”είπα ενω πλεον κοιτουσα εξω απο το παράθυρο...Αν τον κοιτουσα στα ματια δεν θα μπορούσα να του μιλήσω..Ακουσα την πόρτα να κλίνει με δυναμη και άρχισα να κλαίω..

Χευ πατάτες,τι κάνετε; Δεύτερο κεφάλαιο για σήμερα και έχω να ανεβάσω και σε αλλες δυο ιστορίες..!Στο κεφαλαιο αυτό βοήθησε και ή mixaela_dreamer Κεφάλαιο εδώ παλι αύριο..!

Χριστινα

My Big Fake Greek WeddingΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα