"Ο Τσακωμός..!"

2.1K 254 41
                                    

-Και κάποτε φτάνει ο καιρός που  κουράζεσαι και σταματάς να είσαι καλή με όλους...

-Unknown

~Αυτό το κεφάλαιο περιέχει υβριστικό και βίαιο περιεχόμενο...Παρακαλώ διαβάστε τα μαύρα γραμματα στο τέλος του κεφαλαίου..~

Σηκωθηκα προσεκτικά απο το πάτωμα και άρχισα να περπαταω προς το σαλόνι..Καθησα στον καναπέ και πήρα στα χέρια μου τό τηλέφωνο μου...
Καλεσα την Ελένη αλλά δεν απαντούσε...
Πήρα τηλέφωνο τον Στέφανο και ευτυχώς απάντησε..

           ~τηλεφωνική κλήση ~
Στεφ- είμαι εξω απο την πόρτα,άνοιξε.!
Αντιγ- εντάξει...

               ~τέλος κλήσης~

Σηκώθηκα απο τον καναπέ και ανοιξα την πόρτα...Ο Στέφανος με πήρε αμέσως αγκαλιά...Τυλιξα τα χέρια μου γύρω από την μέση του και τον αγκαλιασα..
“γιατί μου το έκανε αυτό ρε Στέφανε;”ρωτησα και εκείνος δεν απάντησε απλα με χάιδεψε στην πλάτη...
Με την βοήθεια του Στεφάνου προχώρησα προς το σαλόνι. Καθησα στον καναπέ ενω ο Στέφανος κάθησε δίπλα μου και με έβαλε την αγκαλιά του...
“Αντιγόνη μπορεί ο Μιχάλης να σε απάτησε αλλά νοιάζεται για εσένα...Εκείνος με πήρε τηλέφωνο να έρθω από εδώ να σε προσεχω..”είπε και γυρισα και τον κοίταξα..
“χεστηκα αν νοιάζεται..Αφού με απάτησε τόσες φορες τι θα τον νοιάζει αλλη μια; Δεν θέλω να είμαι μαζί με εναν ανθρωπο που με πληγώνει..! ”είπα και απλα κούνησε το κεφάλι του καταφατικά..
“και τι σκέφτεσαι να κανείς;”ρώτησε και χαμογελασε..
“καταρχάς πρεπει να πάω στον γιατρό να δω το ποδι μου...Μετα θα δω τι θα κάνω..!”είπα και χαμογελασα...
“μην μετανιώσεις όμως αυτό που θα κανεις και μετα κλεγεσαι..!”είπε και χαμογέλασε.
“όχι,έχω αποφασισει τι θα κανω..Δεν πρόκειται να το μετανιωσω..! Θέλω ο Μιχάλης να πονέσει όσο πονεσα και εγώ..! Να δει τι σημαίνει να αγαπάς κάποιον,να τον νοιζεσαι και μα μην σου δίνει σημασία.!”είπα και ο Στέφανος δεν απάντησε..
Ηξερε οτι έχω δίκαιο,θα κάνω τον Μιχάλη να πονεσει όπως πονεσα και εγώ...
Επειτα απο περιπου δυο ώρες ο Στέφανος έφυγε γιατί είχε μια δουλειά..Εγώ συνέχισα να κάθομαι στον καναπέ ενω πλεον είχα βάλει να δω μια ταινία...
Χτυπησα το κουδούνι κι πήγα να ανοίξω..
Ανοιξα την πόρτα και μπροστά μου στεκόταν η Μαργαρίτα..Προν προλαβω να πω κάτι μπήκε στο σπίτι..Εκλεισαν την πόρτα και την ακολούθησα..
“τι στο διάολο θέλεις εδώ Μαργαρίτα;”ρωτησα και με κοίταξε..
“ήρθα να σε προειδοποησω παλιό βρώμα..!  Ο Μιχάλης είναι δικός μου και δεν θα αφήσω μια χαζή να μου τον κλέψει..”είπε ενω με κοιτούσε υποτιμητικά..
“ποια είπες παλιό βρωμα μωρή καργιολα; Εμένα; Αν κάποια απο τις δυο μας είναι βρώμα εισαι εσύ που πας και πηδιεσαι με τον έναν και με τον άλλον..!”είπα και με χαστούκισε..
“τι στο διάολο έκανες;”είπα και την χαστουκισα..
“Ο Μιχάλης δεν σε αγαπάει παλιό τσουλα..Είναι δικός μου..!”είπε και με τραβηξε απο τα μαλλια..
Ξέχασα τον γύψο και το κολάρο που φοράω στο λαιμό και την εριξα κάτω...Αρχισα να της τραβάω τα μαλλια ενω εκείνη φώναζε..
“άσε τα μαλλια μου..!”φώναξε και την άφησα..Στα χέρια μου κρατούσα δυο τούφες απο τα ψεύτικα εξτενσιον..! Στο πάτωμα επίσης υπαρχαν πεντε εξι ψεύτικα νύχια..Και αυτή είναι μονο η αρχή..!
“το ψεύτικο μαλλι εννοείς..!Κάνε ότι θες με οποίον θες αλλά τον Μιχάλη να μην σε δω ουτε να τον κοιτάς απο το ενα μέτρο γιατί την εβαψες,το κατάλαβες; Θα κάνω οτι περνάει από το χέρι μου για να μην βρίσκεις ησυχία πουθενά..ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ;”φωναξα και σηκώθηκε απο το πάτωμα..
“εμένα δεν θα μου φωνάζεις..!”είπε και με χαστούκισε με όλη της την δυναμη..Γαμωτο έτσι και άφησε σημάδι την έβαψε..
“ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΣΠΑΣΩ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ..!”φωναξα και έφυγε απο το σπίτι...
Καθησα στον καναπέ και έβαλα τα χέρια μου στο κεφάλι μου...
Η καργιολα με ειχε γδάρει...
Και εγώ όμως δεν τις εκανα και λιγα...Αυτή όμως ηταν μονο η αρχή..! Δεν θα σταματήσω μέχρι να με παρακαλάει γινατιστή...
Δεν θα είμαι πια η ίδια..! Πρέπει να γίνω πιο σκληρή...Πρέπει να τους τιμωρίσω..Δεν θα τους αφήσω έτσι..! Ο Μιχάλης και η Μαργαρίτα θα πληρώσουν για αυτό που μου έκαναν..!  Θα το πληρώσουν πολυ ακριβά..!



Η βία δεν είναι πάντα η λύση για τα προβλήματα μας..! Αν εχετε κάποιο πρόβλημα με κάποιον το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να καθισετε και να το συζητήσετε μαζί του..
Αν συνεχισει να σας βρίζει ή να  ασκεί βία πανω σας θα πρεπει να το πείτε σε κάποιον..Μην το περνάτε όλο αυτό μόνοι σας...
Δεν πρεπει να ασκειτε ποτέ βία σε κάποιον...
Φερθειτε στον άλλον έτσι όπως θα φεροσασταν στον ευατό σας..!






Χευ πατάτες,τι κάνετε; Πολύ ξύλο βρε παιδιά..! 😂😂😂
Η Αντιγόνη δεν ξεκίνησε καλά- καλά και της έβγαλε τα εξτενσιον..! 😂😂
Αντε να δουμε και την τιμωρία του Μιχάλη μετα..!

Επόμενο θα ανέβει αύριο.!


Χριστινα


My Big Fake Greek WeddingΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα