What Happened

1.3K 89 0



selepas seminggu herin dimasukkan ke hospital dia kembali ke rumah.....

herin melihat telefon bimbitnya dan miss call dari jungkook begitu banyak.....dia segera menelefon jungkook tetapi tidak diangkat.....dia menghantar mesej juga tidak di balas....

Herin: dia marah ke....aq yang merajuk takkan dia merajuk sekali....

keesokan harinya

herin menjenguk rumah jungkook.....kereta jungkook yng masih tidak dibilas dengan baldi yang berisi sabun dan getah paip yang tidak digulung.....dia mendekati pintu rumah jungkook tetapi pintu rumah jungkook tidak dikunci.....dia masuk ke dalam rumah jungkook......fon jungkook berada di atas meja....

herin mencari di semua pelusuk rumah tetapi kelibat jungkook pun tiada....dia marasakan sesuatu buruk terjadi.....dia segera menelefon rakan karibnya yang bekerja di hospital semalam

Herin: eh jihyun kau ada nampak tak siapa hantar aq semalam

Jihyun: apa yang aq nampak namja tinggi lampai....dengan seluar pendek dengan baju t shirt basah

Herin: baju dia ada kesan sabun tak

Jihyun: ada lah jugak....kenapa

Herin: takde papelah.....btw thanks

Jihyun: welcome...

herin meletak panggilan....dia menjadi semakin risau apabila dengar cerita kawannya

Herin: kalau betul jungkook hantar aq semalam tapi kenapa oppa kata dia yang hantar.....jadi betullah firasat aq jungkook ada semalam....tapi mana dia pergi.....

di sebuah gudang

terdapat bunyi jeritan dan kesakitan

???: aq dah kata jangn kacau hak milik aq....tapi kau degil.....sekarang kau mati je lah

Jungkook: kau siapa.....kalau aq dapat tahu kau siapa jaga kau

???: haha....

seorng namja memakai topeng ketawakan jungkook manakala di sisinya dua orng namja sedang memegang kayu.....

continue......

[COMPLETED] Love Between Nerd And ArrogantRead this story for FREE!