"Aşk Uğradı Bize"

7.1K 676 295
                                    


NOT: Pınar arkadaşım ile şair atışması yaptık. Kendisi dostum ve kardeşimdir. Yanlış anlaşılmasın. Sanata gölge düşmesin. İyi okumalar :)

@PINRRR : Aşk neydi azizim?

@arved72 : Aşk gözlerinin yeşilinde huzuruna erebilmekti. Derinine indikçe bakışlarının, kendi benliğimden vazgeçip yeni baştan doğabilmekti senli yarınlara. Sahi neydi aşk, neydi gözü güzelim?

@PINRRR : Aşk seni sensiz gecelerime yar, yüreğime sevda, umuduma yaşam eyledi. Hangi yarınıma hasret hangi mısrama hece eyleyeyim. Seni sana sorsam sen bile bendeki seni bilemezsin azizim.

@arved72 : Bendeki seni bilse, kalp atmaya utanır. Kuşlar sevgimi bilse, göç etmez burda kalır. Aşk yangını yüreğim, hiç sönmez hep harlanır. Kavuşmadan da sevse, gönlüm buna katlanır.

@PINRRR : Gözlerindeki ışıktı geceme ayna olan. Derinliğindeki pırıltıydı yolumu aydınlatan. Ben seni hangi geceme anlatayım benligimde var olan?

@arved72 : Kaçırdığın gözlerin değsin artık yüzme. Tutmaya utandığın elim varsın eline. Artık bitsin bu özlem, ket vuralım hasrete. Seni seviyorum yar, gel yer edin gönlüme.

@PINRRR : Ellerin ellerimde . Gözlerin gozlerimde ey yar. Varsın hasretin ile nefes alsin bu yürek. Sen yuregimde yaşarken, eller yüreğime sevda olarak akar. Kalbim kalbinde mühürlü, ömrüm gözlerinde. Aç bana yüreğini. Geldi gönül misafirin.

@arved72 : Aşk bendim, aşk sendin.
Şimdi ise biz olduk. Yakıştı sevgili. Aşk bize yakıştı...

"ŞİİR GÖZLERE"Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin