Pişman olacaksın Asi kız

4.3K 200 42
                                    


Multi:İmer

"Zilin çalmasına ne kadar var?"
Diyerek kumsala fısıldadım.
Kolundaki saate bakıp tekrar bana döndü
"Beş dakika kaldı."dedi sorumu yanıtlayarak.

"Sonunda"diye mırıldandım.
Ne sıkıcı dersler işleniyor bu okulda.Dersle ilgilenen öğrenci yok,binevi boş sınıfta ders anlatmaya çalışan öğretmenler.Nefesimi dışarıya verip parmaklarımla oynamaya başladım.
Aras'a kaçamak bir bakış attıgımda tek kolunu sıraya yaslamış gözlerini hocaya dikmişti.
Ne sert bakıyor bu çocuk sanki hocayı dövecekmiş gibi.
Ona baktıgımı hissetmiş gibi yüzünü bana döndürdü mavi gözleri koyu bakıyordu yine.
Biran için hep böyle kalmak istedim kusursuz bir dış görünümüne sahip ama o Aras, tehlikeden başka bir şey degil bu düşünce kafama dank edince daha fazla dikkati üzerime çekmemek için Bakışlarımı ondan alıp zilin çalmasını bekledim.Bu çocugun bakışları bile insanın kanının donmasına yetiyor.

"Bu okula geldigine pişman olacaksın.Asi kız
Ruh Hastası. "

Bana yolladıgı not aklıma geldi yine.Bana asi kız demesi ayrı bir mesele evet biraz asi olabilirim tehdit etmeside ayrı bir konu.
Dedigini yapar mı acaba?
Bir insanı pişman edebilecek kadar acımasızmıdır?
Hadi ama! Kumsal onun daha dogrusu onlar hakkında boşuna konuşmuyor iki gündür tabikide yapar.
Zaten bir Çete'den ne kadar iyi bahsedilebilir ki.Tüm okulun korktugu,çekindigi Aras Sarrafoğlu.Her belayı temsil eden,tehlikeli birinin tüm dikkatini üzerimemi çektim?

Ah,harika!

Zilin çalmasıyla ayaga kalkıp deftermiş,kalemmiş çantama sokuşturdum rastgele.Biran önce bu lanet okuldan çıkmak istiyordum.Sınıf boşalırken
Çantamı tek koluma takıp hızla sınıftan çıktım bende.
Birinin ayağıma çelme takmasıyla ne olduguna bile anlam veremeden yeri boyladım.

Dizlerimin üzerine düşmüş, saçlarım önümü kapatırken gelen kahkaha sesleri kulaklarımı doldurdu.Acı içinde
başımı kaldırıp etrafımı incelerken gülmekten karnını tutanlar,acınası bakışlar atan igrenç insanlar.Bu derece dalga geçilmesi beni deli ederken bana çelme takan kişiye hışınla başımı çevirdim,gördügüm kişi Aras'ın yanında olan kız.Yanındada Aras ve diger çete üyeleri.Gözlerim Aras'la buluşunca küşümseyici bakışı yine yüzünde mevcuttu.
Herkes bana bu bakışla bakıyordu ama hiçbiri Arasınki gibi canımı yakmamıştı.

"Pişman ederim seni demiştim."
Dedi öfke barındıran soguk sesiyle.Böyle demesine buruk hissettim kendimi,ne işim var ki benim bu insanlar arasında.Benim yerim burası degil.Özel okulum her belayıda ardından getiriyor herhalde enazından benim için öyle.
Kaşlarımı çatarak bakmayı sürdürdüm
Dudagının kenarı yukarı kıvrılmaş zafer kazanmış gibi piç bir gülüşle sırıtıyordu.
Bana çelme takan kız
"Üstün"diyerek üzerimdekileri işaret etti ve ardından devam etti
"Yoksa,benim eskilerden vereyim.Hayır,berbat gözüküyorsunda."
Demesiyle herkes tekrardan kahkaha tufanına döndürdü okul koridorlarını.

Ellerimi yere siper edip ayağa kalkacakken oluşan acıyla kalkamadan tekrar çöktüm.Ne kadar şiddetli düşmüşsem artık elimdeki deri kalkmış kanıyordu.
Akan kanın durması için pantolunuma bastırırken dişlerimi sıkarak etrafa bakındım gülmenin aksine yardım etme gözüyle bakan olsada Arastan çekindikleri aşikardı.
Çete üyeleri soguk sert bakarken Arasın gözlerinde saliselikle de olsa pişmanlık ifadesi gördüm sanki ama hemen eski ifadeye büründü kesinlikle yanlış görmüş olmalıyım.Kimi kandırıyorum bu oyunun başrolünden mi?pişmanlık..

Çok inandırı

Gözlerimi ondan alıp nefesimi dışarı üfledim ve ayağa kalktım. üstümü başımı düzelttim.İçim sinirle köpürürken kızın üstüne yürürken Aras önüne geçti başıyla 'geri çekil' işareti verince istem dışı bakışından dolayı iki adım geriledim.Kız zaferle gülerken Arasında farksız oldugunu görmem daha kötü hissetmeme sebep oldu hem ne bekliyordum Arasın onu degilde beni savunmasını mı?

Sosyopat ManyakHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin