Глава 1: Продадена

3.1K 90 37
                                    

Емили се събуди радостна за училище,тя много го обичаше но не предполагаше,че този ден ще бъде най-лошия в живота й.Емили облече униформата си и отиде в кухнята при майка си. Те живееха сами, баща й беше починал в самолетна катастрофа. Връщаше се от Америка заради работа,изведнъж двигателя на самолета избухна и той се разби. След като го съобщиха по новините Емили не излезе от вкъщи цял месец,беше много съкрошена заради загобата на баща си.
-Добро утро мамо.-Емили я поздрави.
-Добро утро скъпа. Искаш ли да ти закарам до училище.
-Добре.-Излязоха от къщата и тръгнаха към училището й но всъщност отиваха на друго място.
-Мамо къде отиваме?Това не е пътя за училище.
-На едно място ще разбереш като пристигнем.-След час те пристигнаха пред едно голямо имение с охрана пред портата.
-Тук сме при г-н Браун.
-Имате ли оговорена среща?
-Да.
-Име.
-Ванеса Лотсън.-Така се казваше майка й. Те ги пуснаха и влязоха.Едно младо красиво,добре облечено със скъпи дрехи момче на около възраста на Емили излезе и ги посрещна.
-Добре дошла Ванеса,това ли е момичето?-Мама ме погледна тъжно,а онзи се усмихна с хищна усмивка.
-Да това Емили.
-Чудесно,можеш да си вървиш.
-Мамо какво става?-Учуди си Емили,а майка й я прегърна силно и каза:
-Сбогом.Обичтамте скъпа моя,моляте не ме мрази.- Тя се разплака и Емили също. Момчето я хвана за ръката и отведе момичето вътре.
-Кой си ти?Какво правя тук? Защо мама ме остави тук?- Попита на един дъх,а онзи се усмихна зловещо.
-Аз съм Ерик Браун но ме наричай господарю.Ти си вече моята нова играчка. Майка ти те продаде за да изплати дълговете на бащата ти.
-Не е възможно!Тя никога не би го направила!-Каза разплакано Емили.
-Ти така си мислиш.-Засмя се той.-Вземи това.-Подаде й прислужническа униформа.- Облечи я,след като я облечеш измии пода в хола и фоаето,изпери завесите и дрехите,също и прозорците.
-Няма да ми заповядваш! Това,което ми каза не е варно не ти вярвам!
-Ще ме слушаш или ще пострадаш.-Погледна я със студен поглед и каза със страшен глас.Тя сведе глава и направи това,което и каза. Вече беше нощ и тя бе много изморена. Ерик я повика в стаята му и тя уплашено отиде.
-Влез Емили.-Погледна я надменно.
-Защо ме извика Ерик?
-Господарю.-Усмихна се.
-Няма да го кажа.
-Кажи го!-Викна изведнъж.
-Добре...Го...спо..дарю.- Закмаше тя.
-Хайде кажи го.
-Защо ме извика господарю?- Каза зачервена и засрамена.
-Най-накрая го каза. Сега съблечи се ще прекараш ноща с мен.
-Какво!?Нямя да стане.- Каза изнервено тя.
-Веднага!-Заповяда й той.
-Добре.-Тя сведе засрамено глава и бавно започна да се съблича щеше да се разплаче но нямаше да позволи той да види сълзите й. Ерик я гледаше с дяволски поглед и хищна усмивка. След като свали дрехите си, той я накара да легне на леглото. Започна да я опипва Емили щеше да се разплаче и едвам се сдържаше. Масажираше гърдите й и облиза от врата до корема тялото й. Стисна силно една й гърда и тя истена от леката болка.
-Какъв сладък звук искам още.-Засмя се той. Стискаше силно гърдите й и също ги смучеше,а тя стенеше. Цялата се изпоти,а той облиза потта й. Завря пръстите си в устата й и стисна силно дупето й.
-Девствена ли си?-Попита я.
-Да.-Отвърна леко с плах.
-От тази нощ няма да си.- Усмихна се,а Емили от страх и срам затвори очи. Качи се отгоре й и свали своите панталони.Завря се в нея и тя истена силно. Заклатушка се силно напред-назад,а Емиили стенеше силно,смучеше едната гърда,а другата я стискаше. Тя викаше силно.
-Викни името.-Накара я превъзбуден той.
-Господярюююю!!!-Извика силно. Кръвта от нея се стече по леглото.След като той свърши я погледна. Тя дишаше тежко в леглото,стичаше се кръв и беше оставена разкрачена,потна,слюмкити и се стичаха и цялата беше зачервена.
-Дано тази вечер ти и харесала. Бях нежен но утле ще бъда по твърд.-Той излезе от стаята,а тя заплака. Мислеше си ,,отново ли ще се повтори този кошмар?". За жалост щеше.
Харесва ли ви историята? Снимките ще бъдат различни.

Продадена Да Бъде Играчка /Завършена/#Wattys 2017Where stories live. Discover now