Çizememek.

4.5K 288 130
                                    

Çizemiyorum cidden. Daha doğrusu vakit bulamıyorum.

(Tüm gün yatıyor.)

İlhamsız dönemlerimden birine girmiş bulunmaktayım. Düzelmesi dileğiyle. Çünkü beni bekleyen birsürü challenge* var.

*= Her şeyde bana meydan okuduğunuz için teşekkürler sevgili okurlarım. Her yerim challenge oldu. :]

Bugün çizdiğim, bir adet Sam X Jenny

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Bugün çizdiğim, bir adet Sam X Jenny. Diğer bölümde de belirttiğim üzere Jenny (beyaz saçlı hatun.) Katlopissa'nın karakteri. Samantha-Sam (kızıl saçlı hatun.) benim karakterim. "Ayy ikisinin isminin arasına çarpı koymuşsun bunlar shipli mi Cyborg!" Gibi saçma sapan sorularla gelmeyin bana. İkisinin de gayet güzel shipleri var, aralarını açmayın.

Evet, bugün başka bir şey çizmediğim için bir başka arkadaşımın koluna çizdiğim çiçeği(?) paylaşayım dedim. Galerimde buldum.

(?)= Hem referans almadığım, hem 2-3 dakika içerisinde çizdiğim, hem de boya eksikliği yaşadığımdan dolayı geçen bölümdeki pizza şeysi kadar başarılı bir şey beklemeyin.

(?)= Hem referans almadığım, hem 2-3 dakika içerisinde çizdiğim, hem de boya eksikliği yaşadığımdan dolayı geçen bölümdeki pizza şeysi kadar başarılı bir şey beklemeyin

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Böyle bişey çıktı işte.

Bu bölüm de bu kadar olsun.

Sizden bir isteğim var bu arada.

Bir resmimi yeniden çizmeyi düşünüyorum, ilk Sketch book'umdan (dijitaller hariç, onda hala bir gelişme göstermedim.) tercihen eski çizimlerimden birini seçin ve yorumlarda bana bölümü belirtin. En çok adı geçen resmi yeniden çizeceğim.

Neden? Sıkıldım.

Sağlıcakla kalın.

SKETCH BOOK || 2 [Askıya Alındı]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin