Víkendová pohoda

4 0 0
                                    

II.část

V Neděli se Melisa probudila brzy ráno. Věděla, že jít dolu nemá smysl a tak ležela a přemýšlela. Myšlenkami se dostala až k facebooku. Ví, že je jediná, kdo ho nemá, ale neví, jestli ho potřebuje. Nakonec se rozhodla si ho zkusit založit.

Od mámy dostala k 15-tým narozeninám notebook a konečně ho bude také moc využívat.
Otevřela notebook a šla na internet. Zadala "Facebook" a zkusila se zaregistrovat. Poprvé se jí to nepovedlo, tak to zkusila znovu. Zadala jméno, příjmení, e-mail, heslo a všechno ostatní (známe to :) ). To už se jí povedlo se zaregistrovat. Nemohla se v tom vyznat, viděla to poprvé a vůbec nevěděla co má dělat.
Po chvíli prozkoumávání to pochopila. Našla si Rózu a poslala žádost o přátelství. Róza žádost hned přijmula. Když se Melisa koukla na její "profil" tak viděla, že tam dala její facebook, aby si jí přidali i ostatní. Asi za vteřinu Melise přišla zpráva. Nejdříve se lekla, ale pak pochopila. Róza jí psala: ,,No konečně :) aspoň budeme mít jak pokecat.''
,,No. Akorád se zatim učim. Tak jsem přemýšlela a dospěla k názoru, že to zkusím.''
,,To je dobře. Budou ti chodit žádosti od lidí ze třídy. Cizí nepřijímej, aby z toho nebyl problém :)''
,,Dobře, dík za info. :) ''
,,A jak se máš?''
,,Jo, fajn. Ty?''
,,Taky :) a co jsi dělala včera?''
,,Byla se podívat po městě.''
,,Aha, tak to jo.''
Melisa nevěděla co odepsat a tak zavřela notebook a šla se dolu nasnídat. Dala si musli s jogurtem a pak jablko. Pak si vyčistila zuby, atd..Chvilku jen tak seděla a pak si šla do pokoje číst knížku.

Asi po půl hodině knížku zavřela a otevřela notebook. Nedalo jí to, a tak šla na fb. Bylo tam asi 20 žádostí. Mezi nimi bylo jméno DEJVID. Melisa nevěděla jestli přijmout nebo ne. Ale nakonec neodolala.

Chvilku jen tak brouzdala po netu, když jí přišla zpráva. Ale nebyla od Rózy. Byla od Dejvida: ,,Ahoj, nevěděl jsem, že máš fb. :) ''
,,Ahoj, neměla jsem. Založila jsem si ho :)''
,,Aha, to je dobře.''
,,Proč?''
,,Budeme si moci psát.''
Melisa myslela že se jí to zdá. Tohle nechtěla. Nechce se s nim kamarádit. Proto odepsala jen "Hmmm.." a odešla z facebooku. Celý den už tam nešla.
Přeci jen měli s Benem ještě dodělávání na bytě, tak chtěla pomoct. A večer už byla moc utahaná. Před spaním ještě chvilku přemýšlela, ale pak usnula.

Děkuju za přečtení :)

Nikdo neví, co jí trápíKde žijí příběhy. Začni objevovat