Magneto a vlaky

198 13 4
                                    

"Tak moment, proč mu ty vzpomínky prostě nevrátíte ? Jste snad dost silný ne ?" Ptala jsem se Xaviera. "Ano to sice jsem, ale někdy je dobré a mysl sama odhalila co potřebuje." Odpověděl. "Fajn, ale mě si snad pamatovat bude ne ? Alespoň trochu." Ptala jsem se dal. "To už můžu zařídit." Řekl a přiložil Loganovi ruce k hlavě. Uffff... alespoň něco pozitivního,... pomyslela jsem si a čekala až se Logan probudí.

Když tam Jean, tam žena, Loganovi něco se snažila udělat, vystartoval po ní a začal jí škrtit. Pak se snažil vyběhnout ven z tý laborky. Vytvořila jsem přede dveřmi ohnivou bariéru. On se začal ohlížet a pak jsem před tu bariéru skočila já. On se na mě díval jakoby si před ním Charles normálně stoupnul na nohy. "Běž si tam znova lehnout,je to jako vyšetření v trochu hodně divný nemocnici." usmála jsem se na něj. Poslechl mě a lehl si zpátky. Jean mu tam zase něco nandala. Nějak jsem je přestala vnímat a přemýšlela jak budu Loganovi pomáhat vracet vzpomínky.

Po zdlouhavém operování a všemožném zjišťování jsme se konečně dočkali výsledků. Logan byl někde ani nevím kde, ale v laborce se shromáždili Scott, Ororo, Jean a Charles. Jean tam začala kecat něco o Adamantiu, to jsem neřešila. Až do chvíle kdy se Scott zeptal Jean kdo mu voperoval Adamntium do těla. No to se ptáš tý pravý ... Hej ! Já jsem tady ! Já jsem na to místě byla taky, dokonce mě tam taky 'operovali' mám Adamantiový meč ! ... smála jsem se v duchu. "Tak hele, myslím že vy o tom asi moc vědět nebudete, ale zapomínáte na mě ! Já jsem tam byla taky, mám Adamantiový meč, to vám nic neříká ?" Usmála jsem se tak trochu výsměšně. Ano Xavierovi se dá vysmívat. "I když teda moc nechápu že to Charlesi nevíš když si tam pro nás tenkrát přijel, ale to není důležitý. Takže, Scotte, udělal to ten samej člověk co na nás chtěl dělat experimenty,... William Stryker. Me udělal Adamantiový meč a tak trochu mi přidal dvě schopnosti. To samé jako Logan, až na ty drápy." ukončila jsem svůj monolog. Oni tam pak ještě něco řešili a já šla ke dveřím, protože mě to nějak nezajímalo. Pak mě Ororo zavedla na pokoj. Kousek od Loganova. Poděkovala jsem Storm a šla si lehnout. Po chvíli nádherném spánku jsem zaslechla Logana jak křičí yb mu sek někdo pomoct. Vždyť je nesmrtelnej, tak co chce ? Smála jsem se v duchu a vztala. Přiběhla jsem do pokoje a tam byla Tulačka, Mary, téměř ho zabila, a to je nesmrtelnej. To už je co říct. Najednou se od něj odtrhla a on spadl bezvládně na zem. Mezitím přiběhla Storm, Jean a Scott, Ano i Scott. On ho opravdu moc nemusel.

Ráno se Logan vzbudil a zjistil že Tulačka je tak trochu někde v prdeli. Šel za mnou a Storm že potřebuje za profesorem. Došli jsme dolů k jedněm z těch X-dveří a tam už byl profesor se Scottem. Vyšli jsme odtamtud a šli zase do jiných X-dveří. Jak se v tom tady sakra vyznaj ? Blesklo mi hlavou. Najednou ty dveře začali skenovat Charlesovo oko a pak ho pustili. Byla to ta oblouková místnost, Cerebro. Profesor tam zůstal, nasadil si tu věc na hlavu a my čekali před Cerebrem. Po chvíli Charles vylezl ze svojí kulatý díry a řekl že je na nádraží.

Když jsme se tam se Scottem a Storm konečně dostali, začali jsme hledat. Scotta samozřejmě nenapadlo nic lepšího než si vzít svoje 'brejle z budoucnosti'. Storm šla k pokladně a tam se ptala. Já jsem zahlédla Logana. Co tady ten debil dělá ? Vždyť měl zůstat ve cvokárně !? Magneto se tady ukáže a on bude jaksi v prdeli ! řekla jsem si a běžela za ním. Vlezla jsem si do vlaku a našla ho jak mluví s Mary. Mezitím se ten blbej vlak stačil rozjet. Zničehonic ale znova zastavil. Co to d- ... nestihla jsem dokončit myšlenku a kus vlaku se rozletěl, Magneto. Oh, shit ... On bude mít asi hodně velkou zálibu ve vlacích .... "Logane běž !" Zařvala jsem na něj a schovala Mary. Magneto je, ale dost velkej dement na to aby ho stihnul chytit. A Logan nemohl udělat nic lepšího něž mu ještě na objednávku vytáhnout drápy, ještě předtím než ho vůbec zastavil. Mezitím jsem vyhnala všechny lidi ven a mrskla po Magnetovi ohněm. On se uhnul a místo toho to nachytal ten dlouhovlasej dement. To sice nebyl záměr, ale taky se mi to líbilo. Chystala jsem po něm vymrštit kus zničeného vlaku, ale ten blb si všiml mého meče, i když jsem ho měla v krytu a skoro nezahlédnutelný. On si ho vzal a začal s ním na mě mířit. Neřešila jsem to a znovu ho převzala díky telekinezi. Pomalu jsem si připadala jako Scott v uniformě.

Chvíli jsme tam spolu bojovali, než mi došli že už Logana dávno pustil a že Mary taky ten jeho poskok odnesl. Odletěla jsem pomocí ohně pryč a snažila se je zahlédnout. Magneto letěl za mnou. Ne že by to uměl, ale měl kovové brnění. Schovala jsem sev jednom z rozbitých oken nádraží a koukala co se bude dít. Poldové mu řekli ať zvedne ruce nad hlavu. Od toho debila se nedalo dělat nic jiného, než že u toho zvedne několik aut. Najednou ho ale ten dlouhovlasej dement dal na krk ruku, jestli se tomu tak dá říkat, a začal něco kecat. Magneto pak začal řvát "Charlesi !!!". Aha tak už vím jak z toho debila udělat ještě většího debila. Zasmála jsem se a všimla si, nebo spíše slyšela, že Magneto nabil ty zbraně co teď ovládl. Jednuou vystřelil, ale ta kulka se zasekla v čele toho člověka.

X-men a FireswordWhere stories live. Discover now