+* Karakter Tanıtımı #yg

647 213 80
                                    

KARAKTERLER

  HAKKINDA  BİLGİ

* Thyphon ;

Adıyla bilinen Türkçesi Fırtına olan kitabın ana karakteri,vaz geçilmez güç,iyilik dolu bir tanrı,kendi ekibinin lideri,kendisine acımayana kendisi hiç acımayan bir karakter,Zeus'un torunu,Perseus'un oğlu savaşçı bir ruhu var.Rüzgarların,hortumların,yani havanın efendisi  özel hamlesi kara fırtına adlı büyük siyah kana bulanmış olan bir hortum.Şimdilik bu kadar anlatalım okuyunca görürsünüz zaten.

Sembolü : Ejderha




* Zeus ;

Şimşek tanrısı aynı zamanda baş tanrı emir komuta onda şuanda kendisi en büyük güç lakin bir gerçek var ki yaşlanmış ve sakallarına aklar düşmüş bir tanrı.Onlar 3 kardeş olarak Dünya'yı yönetirler Zeus Poseydon Hades bu üçü ayrı yerlerin efendisidirler Zeus: Gökyüzünün Poseydon: Denizlerin Hades: Yeraltı Krallığı'nın efendisidirler. Sadece kendi çıkarları için yaşarlar.

Sembolü : Kartal

Thyphon ekibi yıldızlı olanlar Zeus'un ekip ise artı olanlar.

* Furina ;

O bir hırsız Thyphon'un en yakın arkadaşı çocukluktan gelen ahbablık şimdi kardeşliğe dönüşüyor.Tek hançeri olacak kitabımızda kendisi çok iyi bir süikastçi.Hırsızlar üstadı olarak da bilinir.Thyphon'un çocukluk arkadaşı bütün zamanını hırsızlık yaparak geçirdi yada geçirmek zorunda kaldı eve başka türlü ekmek dahi götürmesi imkansızdı onun için herşey kelimesi sadece ufak kız kardeşi ve birde annesi  için geçerliydi,işte Thyphon'un ilk  dostunu özetlemek gerekirse böyle zenginden alıp fakire fukaraya dağatan bir yeni karakter !

Sembolü : Büyülü Aslan






+ Poseydon ;

Denizlerin şüphe sis ki tek sahibi en büyük 2.tanrı kendisi biraz Zeus'la arası kötü gibi.İşbirliği için hazır gibi bakalım ne olacak....

Sembolü : Üç Uçlu Mızrak




+ Atena ;

Bilgelik, savunma, ve savaş stratejisi tanrıçası. Zeus ve Metis'in kızı. Sembolleri baykuş ve zeytin ağacıdır. Olimpos'tan kovulmuş bir tanrıça onun yerine kendi ekibinin lideri olan Thyphon'un babası Perseus Athena'nın yerine Olimpos'a  geçmiştir.İleride kendi yuvasını kurabilir.

Sembolü : Anka Kuşu




+ Hades ;

Kronos'un oğlu. Cehennemlerin karanlık alemlerin ve ölüler diyarının tanrısı.'un kardeşidir. Ölülere hükmeden yeraltı tanrısıdır. İnananlarının sayısını artırmak için delice uğraşan, açgözlü bir tanrıdır. Ziyaretçi bakımından zengindir.

Sembolü : Üç Başlı Köpek










*Eresbos  ;

Karanlıkların efendisi bir siyah gölge,işte savaş esnasında herhangi bir karanlık görsün, hemen içine girip ani saldırı yapabilir. İki tane pençesi var geri kalanını kitapta anlatacağız.

Sembolü : Gri Kurt









* Feronia ;

Bir orman perisi (orman tanrıçası) korumakla yükümlü olduğu Askarya Ormanı var . Orada doğup orada büyüdü , bütün hayvanlar emrinde olup savaşta çok iyi işe yarayabilir bu arada kendisinin fiziksel özellikerini anlatmak gerekirse,çok iyi bir keskin nişancı,ok atışları o kadar seri ki bir orduyu tek başına temizleyebilir .

Yunan Günlükleri (DÜZENLENİYOR ) 1.Sezon {Başlangıç}Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin