Voices İn Your Had

29 2 5
                                    

Güneşli bir bahar günüydü. Drew saatine baktı, Çoktan gecikmişti bile. Kısa bir koşu ile nihayet avery ile anlaştıkları parka gelmişti. Parkta harika bir gün olmasına rağmen seçtikleri yerde fazla kişi yoktu, sadece çimenlerde oynayan çocuklar ve ileride güvercin besleyen nineler. Ah, işte oradaydı biricik aşkı çiçek açmış bir şeftali ağacının altındaki bankta onu bekliyordu. Drew hem koşmaktan hemde birazdan yapacağı şey için kıpkırmızı kesilmişti. Avery onu görünce gülümseyerek el salladı. Drew hemen yanına oturdu. Birlikte şeftali ağacını izliyerek konuşmaya başladılar. Ve nihayet Drew mükemmel anı yakaladı.

Drew: Avery .... Seni sevdiğimi biliyorsun değilmi ?

Avery(şaşırmış bir ifade ile): Tabikide biliyorum salak şey <3

Drew: Biliyorum ve ben ... şey demek istediğim bu değildi ..... OFFFF o kadar prova yapmıştım (-_-)

Avery: ?

Drew: Birbirini seven iki pisikopat 2 yıldır sevgili. Sence bu ilişkiyi bir sonraki seviyeye çıkarma zamanı gelmedi mi ?

Avery: (0_0)

Drew yanında getirdiği kutuyu çıkarttı. Avery neler döndüğünü anlamıştı ve anladığı gibi onunda suratı kızarmış ve saçları ile sakladığı kuyruğu şeker pembesine dönüşmüştür.

Drew: Pembe de sana yakışıyor <3

Avery: Sus ve devam et (-/////-)

Drew: Şey.... Ben diyordum ki ...... Be-benimle ....

Avery artık dayanamaz: EVET !!!!!!

Drew (mutluluktan gözleri sulanmıştır) : Çok erken söyledin ....

Avery (Sevinçle sevgilisine sarılır) : Ne fark eder ???

Bu Drew Chained ın hayatının şüphesiz en mutlu günü olmalıdır. Ama ........ Bu kadar güzel bir son gerçek olabilir mi ? Drew aniden bir ürperti hissetti. Etrafına bakındı ama her hangi bir şey yoktu ... Nineler kuş besliyor, çocuklar top oynuyor ...... Ağaçların arasından bir kız onlara bakıyor..... Beline kadar uzanan sonlara doğru kıvrık beyaz saçları var. Muhtemelen Evary den 1-2 yaş daha büyük. Gözleri safir mavisi ve yaşlar dökülüyor. Kız ağlıyor ama gözleri öfkeyle ve kıskançlıkla onlara bakıyor onlara bakıyor. Avery, Drew un baktığı yere bakar.

Evary: Onu tanıyor musun ?

Drew: Hayır

Evary: Daha şimdiden diğer kızlara bakma baka (-_-)

O anda kızın arkasından çıkardığı bıçağı gördüler. Daha ne olduğunu anlamadan kız yanlarına gelmişti. Kız Evary'i Yere düşürdü ve onu bıçaklamaya başladı. Drew öfkeyle kızı çekmeye çalıştı. Ama kız kıpırdamadı bile. Kız aynı öfkeyle Drew a baktı ve onu Şeftali ağacının dibine fırlattı. Drew şaşırmıştı ama aynı zamanda panik içindeydi. Gölgelere Kızı öldürmelerini emretti ama çok tuhaf bir şey oldu. Gölgeler kıza saldırmak yerine Drew u ağacın dibine sabitledi. Hareket edemiyordu, Sevgilisini kurtarmak için herhangi bir şey yapamıyordu. Yapabileceği tek şey; Sevgilisi gözlerinin önünde bıçaklanırken izlemekti. Dehşet ve umutsuzluğa kapılmıştı. Evary göğüsünden ve boğazından bıçaklanıyor dur bedeni cansız yatmaya başlamadan önce son bir kez Drew a uzanmaya çalıştı sanki ona ''yardım et'' dermiş gibi baktı. Çok geçmeden Evary in bedeni yerde cansız yatıyordu. Drew un gözlerinden yaş geliyordu ve tüm öfkesi ile bağırdı. Kızın dikkati Drew a çevrildi Suratı,Elleri ve giysileri kanla kaplanmıştı. Gülümsüyordu, sanki uzun süredir görmediği birini görmüş gibi gülümsüyordu. Mavi gözleri aniden donuk sarı gözlere dönüşmüştü. Drew o anda fark etmişti onu saran gölgeler yılana benziyordu.

The Crawling ShadowsΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα