Hoofdstuk 7)

60 5 0
                                    

Levi zit aan de ijzeren tafel samen met de andere directieleden. De tijd voor Levi gaat te snel. Levi's labjas hangt over de stoel waardoor hij oncomfortabel zit. Levi zit sowieso oncomfortabel. Zijn hart pompt sneller dan normaal en zijn hoofd tolt. Over een paar minuten start de Humantours. Hij kijkt naar het grote hologram tussen de ijzeren tafels. Hij ziet hoe de jongen en de drie meisjes, waaronder Noraly in spanning vastzitten in hun voetklemmen. Hij ziet hoe het meisje in het groen met wit gestreepte shirt heel langzaam wakker begint te worden.

'' Ben je wakker mevrouwtje '' zegt de jongen van blauw. Het meisje van groen wat net ontwaakt is uit haar twee weken van bewusteloosheid begint hard te gillen. '' Waar ben ik! en wat doen mijn voeten vast! ga ik dood!? '' gilt ze. Noraly legt heel kort uit dat ze heel simpel gewoon de tegels moet volgen als het trompetgeschal klinkt.  Over de wangen van Noraly rollen tranen. Jeremy klapt enthousiast met zijn handen en schreeuwt: '' Dit is goed! zoom in! '' Levi's taak is om te zoomen met de camera. Hij zucht en draait het draaiknopje naar rechts en daarna terug naar links. '' Camera zeven! '' roept Jeremy. Soyer klikt op wat knopjes om het geluid te regelen. '' Nog veertig seconden mensen! '' roept Jeremy steeds enthousiaster. Iedereen lijkt vrolijk, zelfs Soyer. Iedereen, behalve Levi. '' Start trompetgeschal in drie.. twee.. een.. '' Het trompetgeschal klinkt en Noraly rent als een speer weg, zonder op de anderen te letten. binnen een minuut heeft ze al ongeveer vijftien tegels gehaald. De directie staat versteld van haar loopkunsten. 

'' Dit gaat te snel zo, we moeten dat meisje wat langzamer laten gaan '' zegt iemand van de directie. ''Geweldig plan! '' zegt Jeremy instemmend. Levi schrikt. '' Kunnen we haar niet eerst..- '' probeert Levi te zeggen, maar Jeremy onderbreekt hem. '' Weetje wat Levi, misschien kun jij de donatiegiften beter regelen dan dit camerawerk, zoek iemand uit en een werk nemer en ga aan de slag! '' Levi kijkt Jeremy furieus aan. Hij lacht gemeen terug. '' Kom je mee soyer. '' zegt Levi. 

Levi en soyer lopen naar de deur toe. '' Je weet ons plan hè, Soyer? '' vraagt Levi. '' Zeker weten '' zegt soyer grijnzend. Ze lopen naar beneden naar de werknemerverdieping. Op de trap fluistert Soyer wat in Levi's oor, hij knikt. Levi en soyer staan op de laatste trede van de trap. Ze zoeken naar het enigste persoon wat hun verder kan helpen. Levi kijkt rond tussen de werknemers. '' Browl het is gelukt, we zijn gepromoveerd naar de donatieafdeling.'' vertelt Levi. '' En hoe is het met Noraly? '' klinkt de robotstem van Browl. '' Ze doet wat we haar gevraagd hebben. '' antwoord Soyer. De drie kijken elkaar grijnzend aan. '' Kom je mee naar de Donatie-verzending kamer Browl? '' zeg Levi

'' Het word tijd om een pakketje af te leveren. '' vult hij aan. 

De DobbelsteenNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ