Believe

40 1 0
                                    

Yine herzamanki kimi sabah kalkıb lavovaya girdim. Sabah kahvaltımı yapıp okula giderken yolda en yakın arkadaşımı yani selenayı gördüm. Beni çağırıyor du:
Melisa benide bekle geliyorum.-dedi. Neyse geldikden sonra ikimizde okula gitdik. Bu gün çok hemde çok güzel bir gün idi.çünki, bizim okulumuza yabancı ülkelerden misafir öğrenciler geliyordu hemde istediyimiz öğrenciyi evinize apara biliyorduk. Saat 09:00-dı . Onlar geldiklerinde selena ve ben çabucak dışarı kaçdık. Misafir öğrencilerin hepsi erkek idi. Ben onların arasından gözüm birine takıldı selenayada aynısı olmuşdu. Ben öğretmenenime o erkeyi evime aparmağımı söyledim öğretmenimde izin verdi. Aynısınıda selena yapmışdı. Okuldan sonra eve gelirken yolda bir-birimizi tanıdık:
Hi how are you my name is justin and you girl

Ben:
Hi l am fine thanks and you my name is melisa nice to meet you justin

Akşam vakti:
Ben patlamış Mısır patlatıyordum. Justin de dedimki sende bir filim seç. Justin korkunç filim seçmişdi. Aslında justinden çok hoşlanmışdım. Neyse ben justin yanına oturdum. Filimin en korkunç yerinde justini kucakladım. Justin sırıtmağa başladı. Ve beni öpmeye başladı ona tokat vurmadım bende onu öpmeye başladım. Yarın okula gidince selena bana dün yaşadıklarını anlatdı:
Selena:
Melisa hıhıhı(arkadaşlar burda nefes-nefese ondan dolayı hıhıhı yazdım yanlış yazdıysam sorry)dün çok hemde çok güzel bir gündü.
Ben:
Noldu ya selena hmmm anladım tanışdığının ismi ne?
Selena:
İsmi austin çok hemde çok yakışıklı biz bir-birimizden hışlanıyoruz. Seninkinin ismi?
Ben:
Hmmm siz dün akşam korku filmi izlediniz ve sen korkub ona sarıldın sonra o seni öpdü sen ona tokat vuracakdın ama ondan hoşlandığından hiç bir şey yapmayıb onu öpdün dimi?
Selena:
Aaaaaaa ! Sen bunu nerden bildin yoksa dün gece bizimi izledin.
Ben:
Saçmalıyorsun! Tahmin yapdım çünki bizde dün gece aynısını yaşadık ahhhhhhh çok güzel di.
Selena:
Hey ne güzelde seninkinin ismi ne?
Ben:
Ayy unutdum. Aşkımın ismi justin yaaa çok hemde çok tatlı.😍😍😍

Neyse derse keçikmeyelim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Neyse derse keçikmeyelim.
Selena:
Tamam😍😘
Neyse biz derse girdik. Hoca hala sınıfda değildi. Ben justinin selenada austinin yanında oturdu. Hoca sınıfa girdi. 5-10 dakikadan sonra bize yeni konular anlatıyordu. Hoca ders anlatırken justin beni öpmeye kalkdı ama hoca onu gördüyünden öpemedi. Hatta biraz ağladı sessizce. Bende ona kıyamayıb öğretmen arkasını dönünce yanağına öpücük kondurdum.(💋💋) O dakika yüzünde güller açıldı. Yüzüne ışık geldi.
Ben:
Ayyy aşkım benim kıyamam sana
Justin:
Seni çok hemde çok seviyorum ❤️ iyiki varsın canım benim
Ben:
Aşkım bende seni seviyorum ❤️

Yorum:
Evet arkadaşlar inşallah bu bölümü beyenersiniz. Sizleri çok seviyorum ❤️. Arkadaşlar sizlerden yorum vote ve like bekliyorum. Gelecek bölümlerde görüşürüz şimdilik hoşçakalın........

BELİEVE Where stories live. Discover now