2 skyrius

107 9 2
                                    

Nuvažiavus į darbą gavau keistą skambutį. Niekas nekalbėjo girdėjau kvėpavimą, o poto kelis žodžius:

-Padėkit...

Ir padėjo ragelį. Nieko nesupratau. Nebuvau tas žmogus kuris tiki mistika, vaiduokliais ir visais tais niekais todėl iškart perskambinau tam numeriui. "Šis numeris neegzistuoja" pasakė man. Nesupratau, perskambinau dar kartą tas pats.  Išėjau iš savo kabineto ir nuėjau pas Jonataną. Jis buvo mūsų kompiuteristas. Padaviau jam savo telefoną ir paaiškinau kas atsitiko. Jis kažką padarė ir pasakė, kad telefonui viskas gerai. Atėjau į savo kabinetą ir atsisėdau į kėdę. Truputį atsipalaidavau. Vėl pradėjau dirbti. Apie ketvirtą valandą atsisveikinau su visais ir išvažiavau pasiimti Siuzanos.
  Kai atvažiavau Siuzė jau laukė prie darželio su savo draugėm. Siuzė atsisėdo pirma, o poto jos draugės. Gerai, kad visos tilpo. Ji man pasakė, kad kitos kurios anksčiau išvažiavo ateis į nurodytą vietą penktą. Greitai atvažiavo į didelį pastatą visas mergaites išleidau jos iš bagažinės pasiėmė savo dovanų maišus ir įbėgo į pastatą. Tai buvo "Nuotykių Pasaulis". Pati populiariausia vieta mieste ir jei nori atšvęsti vaikų gimtadienį. 
  Po kiek laiko atvažiavo ir kiti vaikai bei tėvai. Gimtadienis pasibaigė pusę devynių. Visi išvažiavo sudėjau Siuzanos dovanas į bagažinę ir išvažiavom.

-Ar patiko gimtadienis? -paklausiau Siuzės.

-Labai, labai!-atsakė ji.

-Gerai,dar turiu tau vieną staigmenėle, -paslaptingai pasakiau.

Mes važiavom apie dvidešimt minučių, o Siuzė vis spėliojo kokia ta staigmena. Pagaliau atvažiavome. Mes įėjome į mažą žaislų parduotuvę. Buvo pilna pliušinių žaislų, bet Siuzė iškart nubėgo prie lėlių. Jų buvo begalo daug. Viena lėlė su žydrom akim ir ruda suknele kita su rudom akim ir ružava suknele. Visos buvo gražios, bet Siuzana išsirinko pačią gražiausia. Ji buvo apatinėje lentynoje. Lėlė turėjo žalias akis, juodus plaukus, juodus batukus ir raudoną suknelę su žydra juostele per pilvą. Ji taip pat turėjo raudoną kaspinėlį savo plaukuose. Nuėjom prie kasos, bet ten nieko nebuvo. Palikau pinigus ir išėjau.

Mano Brangioji Lėlytė  Where stories live. Discover now