Kapitel 12 - OMFO Ny skola!!!

1.2K 14 1
                                    

Amandas perspektiv:

- Nej...

Han skulle ju svara! Jag tängte ringa igen men samtidigt ville jag inte.

Det var säkert som han sa förts, han trode att jag var en orre som hade en jobbig cruch på honom...

Men det var inte sant, mina känslor för honom var äkta.

Efter att ha suttit och tängt över det här med Felix bestämde jag mig för att sluta lyssna på deras musik, jag tog ner alla mina the fooo aficher och slängde de i soporna och så gick jag och la mig i min säng för att sova, klockan var faktist redan mycket.

~nästa dag~

Jag vaknade av alla bilar åkte förbi mitt hus, som jag gjorde varje onsdagsmorgon.

Inte för att det här var vilken onstag som helst, jag skulle börja i en ny skola... Eller jag skulle ha börjat där i mondags men både då och igår så hade den klassen jag skulle börja i studiedag, kunde jag inte ha börjat i fredags då, så kunde jag ju fått en lång-hälg, och då skulle kanske det som hände aldrig hänt, jag kanske skulle ha åkt ut till stan i mondags då och fortfarande vara en jätte stor foooer, inte blivit dumpad av Felix... Men då skulle jag aldrig ha träffat honom heller, då skulle den bästa dagen i mitt liv inte hänt, då skulle Felix kanske aldrig gett mig hans nummer och aldrig kysst mig.

Det kanske var bäst så här endå.

Jag menar jag borde bara glömma honom, jag kommer aldrig träffa honom igen ändå.

Det blir ny skola, nya kompisar och nya förhållanden.

Ingen kommer att veta vem han är ens än gång.

Jag öppnade den rosa dörren till min walkincloset. Och såg kepsen och tröjan... Skulle jag ha slängt de?

Men jag hade kvar de, jag gick förbi de och tog ut en jeansbyxdress som slutade under mina knän, till de så tog jag en tunn svart kofta med de längsta ärmarna man någonsin kunde se.

Jag satte på mig kläderna och gick ner till köket.

Jag tog fram en skål och hälde upp flingor i den, sedan hämtade jag vaniljyoughurten och satte mig vid soffan, jag hade inte bot ensam länge men jag hade redan vant mig och om jag kände mig ensam så kunde jag bara sätta på MTV eller ringa en kompis.

När jag hade ätit upp så gick jag och gjorde mig i ordning, sedan gick jag ut och tog fram gpsen i min mobil, till min nya skola tar det bara 10 minuter men jag hade inte lärt mig vägen än.

När jag var framme gick jag in genom porten och vidare till höger, mitt nya klassrum skulle ligga längst bort så det skulle nog inte vaa så svårt att hitta...

Jag kännde igen mig! kanske från en av Felix vines, nej nu inbillade jag mig bara!

__________________________

Hej alla kära läsare, har jätte mycket plugg så det kanske dröjer nån vecka innan nästa kap, lädsen för att det här är kort också😭men jag har så mycket i skolan just nu!!

Puss och kram❤❤

The fooo novellWhere stories live. Discover now