BOJOVAT AŽ DO KONCE

869 31 6
                                    

Zoe je mladá dívka, která se ocitla ve špatný čas na špatném místě a viděla to, co vidět neměla. Aby ochránila svou rodinu a přátele, dává se na útěk a bere věci do vlastních rukou. Je však pronásledována přítelem Michaelem, který ji nechce nechat bloudit po Evropě samotnou. Dvojice si projde těžkým obdobím, které zkouší jejich vzájemné city a které naprosto mění jejich pohled na svět, a pohled na vlastní existenci.

Hranice mezi životem a smrtí je stále tenčí a ze dvou mladých lidí se stávají bojovníci o život. Když ale Zoe ztratí všechny své milované, jejím hlavním cílem je pomsta. Touží jen po tom, aby sprovodila ze světa člověka, který má vše, co se jí stalo, na svědomí.

Hlavní hrdinka se vyrovnává se všemi překážkami, které jí život přináší, seznamuje se s novými lidmi, nachází nečekané spojence a učí se vyznat sama v sobě.

Podaří se jí splnit co si umínila? A nebo přibude na seznam obětí?

Tento příběh ukazuje, jak snadno se může člověk změnit, chce-li splnit svůj cíl, je o lásce, která je i není, o tom, jakou roli hraje v životě člověka společnost a také o tom, že smrt může být někdy jediným řešením.



Bojovat až do konceDonde viven las historias. Descúbrelo ahora