006

18 2 1
                                    

Provo Noa

Als ik eindelijk thuis kom gooi ik mijn spullen in een hoek en pak mijn telefoon weer. Ik kijk op instagram en zie een foto van Rein & Nils voorbij komen. Ik like de foto en reageer '😍❤️' er onder. Ik kijk wie er getagt zijn en klik op de naam van Nils. Ik klik op het knopje van volgen en niet veel later volgt hij mij terug.

Na het eten pak ik weer mijn telefoon en keek even wat vorn meldingen k had. T waren er niet veel. Alleen een paar likes en wat nutteloze appjes. Ik sloot mijn telefoon weer af en maakte mijn huiswerk en leerde voor mn toetsen. Toen k klaar was keek ik weer even op mijn telefoon. Ik opende snapchat en plaatste een snap. 20 seconden laten leek ik wie mijn snap hadden gezien. Nils was als eerste. Ook kreeg ik een appje van hem.

Nils : heey

Ik : hoii

Nils : Hgh?

Ik : gmj

Nils : mwa gaat wel

Ik : hzo?

Nils : tis uit met nathalie😳

Ik : ai balen hoezo?

Nils : ze vond dat ik te weinig aandacht gaf vandaag 😑

Ik : oh dat s jammer

Nils : nah valt mee

Ik : zeker weten?

Nils : ja zeker 😂😂

Ik : mooizo

Nils : k heb zin in volgende week 😏😂

Ik : Same 🙈😂

Nils : k ga even douchen byee

Ik : ja ik ook byee

Ik wordt blij als ik mijn telefoon afsluit. Ik pak mijn spullen en loop richting de badkamer. Ik trek mijn kleding uit en spring in de douch. Niet veel later ben ik klaar. Ik droog me af en doe mijn avondkleding aan. Cheryl , Yasmina , Juna en ik gaan vanavond uit in Den Haag.

Are You Sure? Where stories live. Discover now