003

18 2 1
                                    

Provo Noa

Als we weer een fluitje horen rent het meisje op me af. Ik blij stil achter haar staan en op het moment dat ze bal komt duw ik haar onopvallend weg. Ook liet ik haar een paar keer vallen in de hoop dat ze pijn zou krijgen. Ik hoor dat de scheids de eerste helft affluit. Ik loop samen met Juna naar de kleedkamer. In de kleedkamer drinken we iets en praten we over de eerste helft. Juna en ik lopen na een paar minuutjes naar buiten. Ik voel een hand op me schouder en draai geschrikt om. 'Hey schok je?' Vraagt Rein. 'Hey , uuhm ja beetje' zeg ik verlegen. ' ohh , Heey Juna' zegg Rein. 'Hey' zei Juna. En we begonnen te praten. 'Wat doe je eigenlijk hier' vraagt Juna ineens. 'Ik kijk bij mijn vriendin Danique' zegt hij. Ik voel dat ik moeilijk door slik. 'Vriendin?' Vraag ik. 'Ja haar' zegt hij. En hij wijst naar het meisje dat bij mij staat.

Als mijn trainer ons roept zeggen we Rein gedag en rennen naar het veld. Tijdens de wedstrijd kan ik er niet met mijn gedachtens bij zijn. 'NOA WAT DOE JE NU' hoor ik ineens Juna roepen. 'Huh' vraag ik. 'WE STAAN NU 1-1 ' Schreeuwd ze boos. 'Shit' zeg ik. Ik stond niet opteletten , shitt!

Na de wedstrijd douch ik nog even en ga ik naar huis. Als ik thuis ben app ik gelijk Cheryl en Yasmina over Rein.

Bestfriends💖

Ik: MEIDEN

Cheryl💯❤: Jaa?

Yasmina💯❤: Jaa?

Juna💯❤: Vertel jij het?

Ik: Ja ..

Yasmina💯❤: Wat??

Cheryl💯❤: Vertel.

Ik: Nou Juna en ik hadden wedstrijd en we zagen Rein met wat jongens en meisjes. Toen zag ik dat een meisje omarmd met Rein stond. Ik dacht mis vrienden ofzo maar nee , het is zijn vriendin!!! En k weet echt niet wat ik er zo erg aan vind maar het raakt me echt heel erg!! Ik heb zn vriendin 'Danique' een paar keer geduwd en getrapt maar het heeft niets gehopen.... wat moet ik doen?? Wat gebeurt er met mee??

Yasmina💯❤: HAHAHAHA VRIENDIN??

Cheryl💯❤: Precies jij weer met dat trappen de duwen hoor 😅😂 Maar ik denk wel dat ik weet wat er met je is ....

Juna💯❤: Ik denk dat ik het ook wel weet ...

Yasmina💯❤: ik wss ookal ...

Ik: TELL MEEE!!!

Cheryl💯❤: JE BENT OP REIN

Yasmina 💯❤: Je vind Rein leuk

Juna💯❤: Ja dat dusss

Ik: echt?

Juna💯❤: JAA ECHT

Ik: Nee joh , maar ik ga slapen baayy💘

Yasmina💯❤: Baay

Cheryl💯❤: Slaap lekker xx

Ik: Jullie ook 💖

Juna 💯❤: byee💋

Ik doe mijn telefoon op de oplader en ga in mijn bed liggen. Ik denk nog even aan Rein. Zou ik hem echt leuk vinden??

Zou ze iets voor Rein voelen?

Laat lieve rea achter of je het wel leuk vind 😊💋

Are You Sure? Where stories live. Discover now