Memoria pierduta.

189 10 3
                                    

Sakura Pov.

Dimineata veni foarte repede iar razale acestuia imi deranja mie somnul de frumusete. Adica pe bune dupa ziua de ieri cand m-am intalnit cu fratele iubitului meu meritam si eu un pic mai multa odihna... adica cine se astepta ca el sa reinvie si sa ma intalneasca pe mine si sa strige incontinu „Cumnatica".... aaaauuu doamne nu credeam sa il vad vreodata pe Itachi spunandu-mi asa... ma intreb oare maicasa cum se simte acuma, oare-i bine, oare il vegeaza pe Sasuke... hhmm nu stiu dar cred ca este protejat de ea pentru ca face totul asa de bine. Auuu incep sa il iubesc din ce in ce mai mult si nu stiu cum sa mai reactionez, dupa seara aia el a devenit mai cald dar tot nu este langa mine si tot nu pot fi alaturi de el. La gandul asta o lacrima mi se prelinge pe chip si cred ca Sasuke a sters-o pentru ca simt niste maini delicate ce imi atinge fata usor si se joaca cu parul meu... Incet incet imi deschit ochi lasand la iveala cele 2 perle verzi ca iarba cruda ale mele si vazandul pe Sasuke tinandu-ma in brate si jucanduse in parul meu mi s-a umplut inima de fericire si fata de zambete. Deci totul nu a fost doar un vis din care nu mai vroiam sa ma trezesc... a fost real si ce bine ma simt in bratele lui. Inima incepe sa imi bata mai accelerat cand vad ca se apropie cu buzele lui de fruntea mea si cred ca la fata sunt mai rosie decat racul. Acesta stia de foarte mult timp ca eu m-am trezit dar vroia sa se prefaca ca nu stie. Cand a observat ca eram rosie a inceput si a ras de mama focului. Eu m-am enervat un pic adica doar m-am prefacut ca sunt si m-am bosumflat zicand ca a facut-o intentionat si nu e corect.

Asa dupa mica noastra „Sceneta" am incepu si ne-am pregatit de a pleca spre primul Hokage. Eu ies din cort si ma duc spre Naruto si Hinata care spre uimirea mea erau treziti cred ca de ceva vreme, adica Hinata se trezeste cu noaptea-n cap dar Naruto.... nu prea. Poate si-a adus aminte ca suntem in misiune. Deci ma duc spre ei care vorbeau si le zic un „'neata" plictisit si ei imi raspund la fel. Asa incepem a ne pregati adica a impacheta ambele corturi si o luam din loc. In mai putin de un sfert de ora alergam ca nebuni prin padure din copac in copac si acuma sunt sigura ca va intrebati „Ce padure?" sa va si raspund... in momentul de fata suntem intr-o padure dar tot in drum spre primul Hokage. Pe drum nimic nou nu s-a intamplat dar nu stiam ca mai tarziu ma astepta o surpriza foarte mare care ma putea face sa sufar dar chiar ma putea omora.Dupa inca 50 de Km de parcurs sarind prin copac si alergand pe drumuri ajungem in cele din urma la mormantul acestuia si sa va zic sincer era complet distrus totul ravasit si nu mai puteai sa definesti cosciugul de cruce adica... putin dar foarte putin din cosciug era facut praf, iar crucea era distrusa complet... offf norocul nostru ca era Hokage-sama era bine si nu avea nici o zgarietura... dar spre surprinderea tuturor acesta era exact cum a murit adica vanat ca orice mort. Cand l-am vazut inima vroia sa o ia la fuga de frica deoarece arata asa de ingrozitor incat baga spaima in oricine asa ca ia ghiciti ce am facut... exact i-am sarit in brate scumpului si iubitorului meu iubit si cand mi-am dat seama de asta eram mai rosie decat leguma cu acest nume.

Deci acesta ma observa si ma strange si mai tare in brate apoi imi spune ca nu trebuie sa imi fie frica ca este el langa mine si trebuie sa imi continui treaba. Asa deci el avea mare dreptate asa ca din spusele lui incep si ii scriu o scrisoare doamne Hokage. Chem porumbelul mesager care imi sta la dispozitie douazeci si patru din douazeci si patru de ore. Ii atasej mica scrisoare de piciorul drept si ii spun locatia adica spre Tsunade-sama. Dupa ce am terminat de trimis scrisoarea ma intorc la amici mei si le spun ca aici ne vom petrece noaptea desi spun asta cu o teama in suflet si cu o senzatie de frica. Asa deci asezam cortul plus saci de dormit inauntrul acestuia pe pamant, aproape de locul unde l-am gasit pe primul Hokage bine nu va ganditi ca eram chiar langa el... eram undeva la 1- 2 Km pentru ca nu imi place sa stau langa morti asa de aproape.

Dupa ce am asezat cortul am iesit afara si am facut un foc de tabara, ne-am adunat toti in jurul lui si am inceput sa povestim de echipa 7 de Hinata care il placea pe Naruto dinainte sa plece Sasuke exact cum faceam si eu... stiti cum fac taberele in jurul focului cu povesti de groaza cu jocul infinit si neincetat depinde cum vreti voi sa ziceti „adevar sau provocare" si asa am tinut-o pana pe la vreo unu noaptea mi se pare nu stiu sigur cat era pentru ca nu ma prea uit pe telefon si deastea eu am telefonul doar pentru a comunica cu ceilanti, pentru jocuri si pentru muzica. Asa dupa mica noastra distractie baieti intra in cort iar eu si Hinata raman afara pentru a vorbi despre ei si despre ce vorbesc fetele deobicei stiti voi despre personalitatea barbateasca cu care suntem inrudite noi fetele, dar nu ma intelegeti gresit pentru ca nu vorbesc despre printese, poneiuri si alte prosti deastea, poate ca mai vorbesc si eu despre vestimentatie dar nu o sa ma mai vedeti voi pe mine sa vorbesc despre astea exact cum vorbeam eu in academie si Hinata sau cu prietena mea Ino care pe atunci nu ne pute-am suferi din cauza lui Sasuke .... ma rog intelegeti voi oricum am deviat de la subiect.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 01, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Two Souls One Love {SasuSaku}Where stories live. Discover now