Our Plan

1.5K 101 0



keesokan harinya

seperti yng diaorng plan.....jungkook membawa herin berjumpa dengan orng yng disebut.....

???: boleh bos....takde masalah

Jungkook: bagus...

Herin: terorr jugak kau ni

Jungkook: tengok arr siapa

jungkook menghantar herin pulang tetapi dia parking di halam rumahnya

Herin: rumah aq sebelah lah

Jungkook: ko ckp apa tadi

Herin: rumah aq kat sebe

Jungkook: tahu pun....dh tu tak reti2 nk jalan sendiri....kau ingat aq driver kau nak jemput kau depan rumah dn hantar kau depan rumah.....rumah sebelah pun nk beria

Herin: ish dia ni.....nasib baik aq tengah sabar....kalau tak dh botak kepala kau

Jungkook: dh berambus apa kau tunggu lagi....nak aq dukung ke

Herin: tak payah.....aq lebih rela orng utan dukung aq daripada kau

Jungkook: eleh konon....

herin berjalan ke rumahnya......dia menhentak begnya di meja di halaman rumahnya

Herin: mamat tu mmg tak guna betul....nasib baik duduk sebumbung dengan dia 6 bulan je

Tae: apa yng 6 bulan duduk sebumbung

Herin: rakan kongsi tu

Tae: ouh....cam ne...dh beli barang

Herin: kedai yang dia nak tutup semuanya

Tae: pulak....hari ni hari rabu takkan tutup semua

Herin: entah....dia kata dia suka kedai tu je sbb bagus

Tae: ouh ok....herin oppa nk ckp sikit

Herin: ckp lah

Tae: oppa bukan nak marah saeng ke apa.....tapi apa yang herin buat kat pejabat kontrak tadi

Herin: hah?mampos aq....mcm mana oppa tahu ni

Tae: tadi oppa jalan2 dengan chingu oppa nampak herin dengan jungkook dekat pejabat kontrak.....buat apa kat situ

Herin: ouh....kitaorng sewa barang

Tae: sewa barang buakn kat kedai perabot ke

Herin: betul

Tae: herin jngn tipu omma dengan oppa ya....omma ada sebab yang baik kenapa dia satukan herin dengan jungkook.....jadi herin jngn bagi harapan palsu pada omma

Herin: nae....tibba2 aq rasa bersalah nak teruskan plan aq dengan jungkook....

continue.....

[COMPLETED] Love Between Nerd And ArrogantRead this story for FREE!