Imposibil

360 6 3
                                    

...... ma trezesc într-o camera cu pereții albi , what ....?? unde sunt .... la spital ....? Stai îmi amintesc acum ,voiam sa ies din casa când am deschis usa cineva cu masca m-a împușcat . In timp ce înțelegeam eu ce se întâmplă pe usa intra mama si tata .
- Scumpa mea , ești bine ....? întreabă mama îngrijorată
- Da , de cat timp sunt aici ...? întreb eu
- De doua zile , ai fost in coma . spune tata , pe bune in coma , wow , ce mișto , chiar atunci un doctor intra pe usa
- Bun , fata e bine , poate fi externata azi după-amiaza . spune doctorul
- Mulțumim ! spune si mama , nu înțeleg de ce ii mulțumește , nu înțeleg nu am zis nimănui niciodată ,, mulțumesc " sau ,, iartă-ma" .
In toată agitația asta am uitat sa menționez de mine . Eu sunt Kyra , am 16 ani , daca ma vezi par o fata obișnuită , dar seara merg la curse pe ascuns , părinții mei nu prea stau acasă sunt plecați peste mari si vin rareori , iar eu stau singurica , când am zis pe ascuns am vrut sa spun când părinții sunt acasă fiindcă ei nu stiu nimic de curse , si mai ales de ce am fost atacata , daaa am multi dușmani deoarece câștig mereu .
Aud usa deschizând-se si pe ea intra prietenii mei .
- Buna , Kyra , cum te simți ...? ma întreabă Amy , ea este cea mai buna prietena impreuna cu Emma știe si de curse , de fapt ea le organizează , toți prietenii mei stiu de curse fiindcă si ei participa înafară de Amy.
- Bine . spun eu
- Ce bine ! zice Mark , el este un prieten super bun si de încredere , dar la capitolul fete nu o duce prea bine .
- Când te externează . întreabă si Jace , el este prietenul meu cel mai bun , toți din grupul nostru tot susțin ca suntem împreună , dar nu e adevărat , adică nici nu ne-am sărutat .
- Azi . spun eu zâmbind știind ca nu mai stau aici inca o noapte .
- Daca vrei sa te ajutam cu ceva ne spui ..? zice si Emma , ea pare foarte respectoasă si tot tacâmul , dar asta in fata părinților sau a altor oameni mai in vârstă , in rest e un demon , si mie îmi place deoarece conduce aproape la fel de bine ca si mine , plus ca si eu sunt diabolica .
- Nu cred ca aveți cu ce ma ajuta . spun eu
Acum trebuie sa plec de la spital , doctorul a zis ca nu a fost nimic grav si nu e niciun pericol . Ajung acasă cu prietenii mei si după mergem in camera mea si ne așezăm pe pat .
- Acum , Amy ce mai ști de curse , când se organizează .....? întreb eu , iar ceilalți raman uimiți
- Tu ești nebuna , abia ai ieșit din spital si tie îți arde de curse ....? întreabă Mark
- Daca voi sunteți mămăligii , nu trebuie sa fiu si eu la fel . spun eu
- Are dreptate , adică pe bune e vorba de curse , adrenalina , viteza . zice Emma , de aceea îmi place mie de ea e nebuna la fel ca mine
- Ok , pai nu exista nici o cursa in următoarele trei seri , dar joi , va fi una super , am auzit ca vor participa multi oameni . spune Amy
- Vedeți , am timp sa ma odihnesc . le spun eu lor
- De parca te-ai odihni tu macar putin , când ai ocazia pleci si te plimbi cu motocicleta . zice Jace , aaa da am uitat sa menționez am o scumpete de motor , Fulgerul Nopții , așa am botezat-o , nu ca nu mai am si altele câștigate din curse , vedeți voi când sunt curse 1 contra 1 daca vrea fiecare concurent pune in joc motorul lui si așa am eu toate motocicletele ,dar logic ca nu le țin in garaj , părinții ar observa , avem un loc cam la capătul orașului , facem vreo 10 minute cu motoarele pana acolo , stiu conducem ca nebunii , acolo este o căsuța mica cu un garaj imens , avem jocuri video si altele , tot acolo ne facem si temele de la școala , avem note bune având in vedere ca toți , înafară de Amy , conducem motoare fara ca părinții sa știe .
După ce mai radem , prietenii mei pleacă si eu o aud pe mama cum ma striga , cobor jos si tata începe sa vorbească eu așezându-ma pe canapea .
- Draga mea ținem mult la tine si vreau sa fii bine , iar dupa acest incident am hotărât amândoi ca ar fi mai bine sa ai un bodyguard . spune tata si eu raman uimita
- Ceee , eu nu am nevoie de cineva care sa aibă grija de mine 24 din 24 , ma pot descurca si singura . tip eu
- Nu cred ca te descurci singura așa ca ti-l prezint pe Dimitri . spune tata si pe usa intra un băiat , căruia nu ii dau mai mult de 18 ani , bine făcut si cu un zâmbet de milioane , iar eu ce fac ....? a da stiu înjur in mintea mea ca asta o sa aibă grija de mine , ce ma fac nu o sa pot sa mai merg la curse , dar stai așa eu sunt Kyra , totuși , nu îmi sta nimeni in cale , eu stau in calea altora .
- Buna ! spune el zâmbind
- Da , buna . spun plictisita si se vede ca el deja are habar de cum sunt eu .
- Bun , Dimitri are 17 ani , merge la alt liceu decât al tau , va avea grija sa te duca unde vrei , te va lua de la școala si va fi cu ochii pe tine mereu .
- Dar eu nu vreau un bodyguard . ma plâng eu la tata
- Vei avea nevoie , si vezi sa te pregătești ca maine ai școala , apropo Dimitri va locui cu noi ,de fapt mai mult cu tine . spune tata zâmbind , ihhhh , viața mea e un coșmar
- Scumpo , va fi bine , noi va trebui sa plecam acum , ne vedem peste câteva luni .
- Da ,bye . spun eu si plec in camera mea
Aud masina , iar asta înseamnă ca părinții mei au plecat , yey . O sun pe Amy sa vina la mine , chiar trebuie sa spun cuiva de asta . In câteva minute ajunge si Amy , ii deschid si ca nu se putea mai bine Dimitri stătea ca un stâlp uitandu-se la noi , frate pe bune zici ca acum vine si ma omoară cineva .
- Kyra , ce-i cu asta aici si cine e ...? întreabă Amy
- E noul meu bodyguard , il cheamă Dimitri .
- Ok , eu sunt Amy .
- Incantat de cunoștință . spune el
- Da cui ii pasa . spune Amy , da , toată gasca e cam la fel de nepăsătoare
- Bun , deci sa înțeleg ca sunteți cam la fel , așa de arătoase si fitoase . zice Dimitri
- Tu nu ai alta treaba de făcut .....? întreb eu
- Treaba mea e sa te supraveghez pe tine . zice el
- Da ,bine , bye ,bye . spun eu si o iau pe Amy la mine in camera
- Ce enervant e . spune Amy
- Mda .
- Si acum ce vei face ...?
- Adică ....? întreb eu
- Ce faci cu , cursele si locul nostru .....?
- Pe bune , iti faci griji de asta , sti doar ca o sa fac eu ceva in privinta asta , nu imi sta el in cale sau altcineva , dar am nevoie de tine
- Bine , dar planul il aplicam joi , nu-i asa ....?
- Dap , pana atunci ne purtam ca si acum .
- Exact , nepăsătoare. spune Amy si începem sa radem
A plecat Amy , iar acum stau si ma uit la un film , iar Dimitri nu a facut decat sa se uite la mine .
- Poti dracu sa nu mai stai cu ochii pe mine ...? zic eu nervoasa
- Uite , printesa lui tati , eu o sa vad fiecare pas al tau , ca sa nu se mai intample si altceva , da chiar cum de a-i fost impuscata ...? intreaba el
- Crezi ca stiu !
- Pai , ar trebui sau poate nu vrei sa zici , poate ascunzi ceva .
- Poate esti tu nebun si da am multe secrete , dar nu-ti pasa tie de ele . zic eu deja plictisita de conversatie
- Ba imi pasa . spune el si mie imi vine sa ii sparg căpățână
- Pacat , nu vei sti niciun secret ..... peste cateva zile nu o sa mai sti nici de tine timp de cateva ore . spun eu ultima parte doar pentru mine si dupa merg in camera cu gandul sa dorm .

Hey , asta e o noua carte , sper sa va placa si sa am cat mai multi cititori . Vreau sa stiu parerea voastra deoarece conteaza mult pentru mine , va iub 😍😍❤❤
La media e Kyra .

Viata IMperfecta ~FINALIZATA~Where stories live. Discover now