Σημάδια μάχης

1.5K 213 4
                                    

Στον γυρισμό ο Νέηθαν οδηγούσε σαν μανιάκος . Από ότι φαίνεται ο συναγερμός στό κάστρο είχε αρχίσει να βαράει στα ξαφνικά και εστάλη μήνυμα στο κινητό του . Η Μιράντα πείρε τηλέφωνο λίγο αργότερα για να επιβαιβεώσει τις υποψείες μου ...

Φτάσαμε σε προτοφανή χρόνο αν εξαιρέσεις τις συνθήκες και τρέξαμε κατευθείαν στις κάμερες ασφαλεέιας να δούμε το βίντεο . Η Μιράντα η οποία ήταν κλειδαμπαρομένη από τον φόβο στον πάνο όροφο κατέβηκε με το που άκουσε της φωνές μας . «Ήταν τρομερό , χτύπησε η πορτά, άνοιξα και...» . Τα λόγια της διακόπηκαν από τους λοιγμους και τα κλάματα της . Της έπιασα το χέρι και έπειτα την αγκάλιασα για να ηρεμήσει . «Μπήκαν σαν κυνηγημένοι ο Λούκας με τον Σον στην λυκίσια μορφή τους . Τους ακολουθούσε ένας άντρας με κουκούλα , δεν πρόλαβα να δω άλλα ... έπρεπε να κρυφτώ» Είπε και συνέχισε να κλαίει . «Μην ανησυχήτε , δεν φταίτε εσείς , ίσως νομιζαν πως ήμασταν εδώ και ήρθαν να ζητήσουν βοήθεια ..»

Το υλικό από τις κάμερες ήρθε για να επιβεβεώσει τα λόγια μου . Όντως φαίνοταν ξεκάθαρα ο Σον με τον Λουκ να τρέχουν σαν μανιακοί γεμάτοι φόβο και μεταμορφωμένοι να μπένουν στην έπαυλη . Έπειτα μια ψηλόλιγνη φιγούρα με κουκούλα στοχεύει τους δύο λύκους με υπνοτικά βελάκια . Δευτερόλεπτα αργότερα ο Λουκ με τον Σον βρισκόταν δεμένοι και κοιμησμένοι στο πίσω μέρος ενώς φορτηγού . Το γένος της φιγούρας δεν ήταν ξεκάθαρο αλλά η δυναμή της φαινόταν μεγαλύθτερη από φυσιολογικού ανθρώπου αφού δεν φάνηκε να δυσκολεύεται στην μεταφορά των δύκο αγοριών , αντίθετα ήταν λες και κουβαλούσε πούπολα .

«Αυτό δίχως άλλο είναι δουλειά κυνηγών .» δήλωσε ο Νέηθαν και αμέσως κάτι ανατριχίλα διαπέρασε την ραχοκοκαλιά μου . «Έχεις δίκιο , μόνο αυτοί δρούνε έτσι κουτοπόνηρα . Ομως η τελευταία οικογένεια σκοτώθηκε πριν χρόνια , πως ήρθε καινούρια και δεν την πείραμε χαμπάρι ;» ρώτησε με την σειρά του ο Έρικ και ο Νέηθαν έδειξε να ταράζεται . « Όχι , δεν σκοτώθηκε όλη , επάιζησαν τα δίδυμα τις οικογένειας και στάλθηκαν σε συγκενεις , το αναφαίρει σε ένα βιβίο στην παλιά βιβλιοθήκη στον τελευταίο όροφο , στην πτέριγα της ιστορίας βρικολάκων .¨» απάντησε κια κάτι μέσα μου έλαμψε . « Υπάρχει περίπτωση αυτοί οι κυνηγοι , όπως τους ονομάζεται , να έχουν κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστηκό , ένα τατουάζ για παράδειγμα ;»

Τα δύο αδέλφια με κοίταξαν σαν να είχαν δει φάντασμα . Τα τατουάζ τον κυνηγών ήταν οράτα μόνο σε ανθρώπινα μάτια οπότε ακόμα και αν τα δίδιμα ήταν κοντά δεν θα μπορούσαν να τα διεσθανθούν . Η Σεράινα όμως μπορούσε . «Έχεις δεί κάποιον με περίεργο τατουάζ στον ώμο ;» Ρώτησαν ταυτόχρονα . «Όχι κάποιον , κάποιους τον Τάιλερ με την Κριστίν και η Τίφανη τυχαίνει να ξέρει που μένουν .»

Καινούργια ΑδέλφιαΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα