Πάλι στο δωμάτιο

2.3K 326 5
                                    

Μετά από ατελείωτες ώρες βασνιστηρίου γύρισα και πάλι στο κάστρο . Έφαγα αμίλητη το φαγητό που μου ετοίμασε η Μιράντα και έπειτα σχεδόν έτρεξα δτον δεύτερο όροφο . Κάτι με τραβούσε σε εκείνο το δωμάτιο και έπρεπε να ανακαλύψω τι . Δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί το είχαν αφήσει σε αυτή την κατάσταση , όλα στο καστρο ήταν στην εντέλεια και αυτό ήταν παρατειμένο και κρυφό .

Δεν πρόλαβα να πατήσω το πόδι μου στον χώρο και άκουσα βήματα στον διάδρομο . Στην αρχή πανικοβλήθηκα και νόμιζα πως η καρδιά μου θα πεταχτεί έξω από το στήθως μου μιας και δεν υπήρχε περίπτωση να καταφέρω να κρυφτώ τόσο γρήγορα . Ευτυχώς για εμένα σε μια έκρηξη αδρεναλίνης έτρεξα και κρύφτηκα κάτω από το γραφείο πριν μπεί ο Νέηθαν . Το πρόσωπο του ήταν πιο σκοτεινό από ότι συνήθως και φαινώταν ιδιέταιρα σκεπτκός , κάτι σίγουρα τον απασχολούσε . Τότε ήταν που άνοιξε το στομα του και άρχισε να μιλάει .

" Πατέρα, ξέρω ότι όλοι σε μισούν για αυτό που έκανες άλλα αυτό δεν υσχήει και για μένα. Ξέρω ότι έκανες ότι έκανες από αγάπη και μόνο. Αν δεν ήσουν εσύ είμαι απόλυτα σίγουρος ότι δεν θα ζούσαμε αυτήν την στιγμή. Τα αδέλφια μου είναι θυμωμένα και δεν θέλουν να ακούσουν. Πιστεύουν ότι ήσουν ένα τέρας και ότι τους έκανες ίδιους με εσένα , ήταν ο μόνος τρόπος. "

Εγώ την ώρα μιλούσε προσπαθούσα να μην κάνω αισθητή την παρουσία μου. Μόνο όταν τον άκουσα να φεύγει από το δωμάτιο και να απομακύνετε χαλάρωσα. Άρχισα να επεξεργάζομαι τα λόγια του και να προσπαθώ να τα αναλήσω αλλά άνταζε τόσο δύσκολο. Τότε ήταν που συνηδητοποίησα πως το όνομα που είδα να αναγράφεται στα τρόπαια το πρωί ήταν το επίθετο των καινούριων μου συγκάτοικων και του πατέρα τους . Σε αυτόν άνηκε το δωμάτιο . Άρθουρ Κίρσον σύζηγος της Μιράντας Κίρσον . Τώρα όλα έβγαζαν νόημα , όλα εκτώς από τα λόγια του Νέηθαν .

Το μόνο που μπόρεσα να καταλάβω ήταν πως για κάποιο λόγο όλοι εκτώς από εκείνον μισούσαν τον Άρθουρ , το θέμα είναι τι θα μπορούσε να κάνει που να είναι τόσο φριχτό , φόνο ; Δεν θα μπορούσα ποτέ να πιστέψω κάτι τέτοιο . Ο Νέηθαν μίλησε για μια δύσκολη απόφαση και μια ακόμα πιο δύσκολη επιλογή . Δεν άντεχα άλλο το κεφάλι μου κόντευε να σπάσει . Με τα πολλά αποφάσισα να γυρίσω στο δωμάτιο μου και να προσπαθησω να ξεχάσω τα πάντα αυτό θα ήταν το καλύτερο .

Βγήκα από το δωμάτιο και πήγα στον πρώτο όροφο. Καθώς ετοιμαζόμουν να μπω στην καμάρα μου άκουσα φωνές από το ισόγειο. Είδα τον Μπράντ να τσακώνεται με τον Νέηθαν και τον Έρικ να προσπαθεί να τους σταμάτησει . Μάλωναν πολύ άγρια και χτυπούσαν ο ένας τον άλλο με απίστευτη δύναμη. Δεν είχα ξαναδεί τέτοια ταχύτητα και δύναμη σε τόσο μικρά παιδιά. Η δύναμη τους ήταν σχεδόν αφύσικη. Τα μάτια τους από γιάλιζαν από τον θυμό και κάποια στιγμή μου φάνηκε πως ήταν κόκκινα.

Για μια στιγμή ταράχτηκα και κόντεψα να πέσω . Είχα τρομάξει τόσο πολύ και σχεδόν ένοιωσα την καρδιά μου να σταματάει .Ευτυχώς που μπήκε μέσα η Μιράντα μέσα και τους σταμάτησε γιατί αλλιώς θα γκρέμιζαν το σπίτι . Τι ακριβώς συναίβει πάλι ; Δεν αντέχω άλλο νομίζω θα εκραγώ . Προσπάθησα για άλλη μια φορά να μην με δει και κανείς και να επιστρέψω στο δωμάτιο μου . Άλλωστε είχα και να διαβάσω , η τρελές οικογενιακές καταστέσεις έπρεπε να περιμένουν .

Καινούργια ΑδέλφιαΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα