1

6K 153 49
                                    

Mijn stalker (Mijn waargebeurde verhaal)
Ik heb dus een stalker,
Ik ging op vakantie naar een warm land. Voor 2 weken lang gingen we om de dag naar het strand.

Ik zwem niet dus ik bleef de hele tijd in een stoel, genieten van het weer. (Ik droeg een rok tot mn enkels, mn haar was bedekt en ik had een wat langer shirt aan)
Ik keek wat om me heen, toen ik even achter me keek stond er opeens een man en die maakte van verder af steeds een ''bel me'' gebaar. Ik draaide me snel om. Hij heeft me dus al een tijdje in de gaten zitten houden want dit was de eerste keer dat ik hem zag.

Toen wij die dag weg gingen, volgde hij ons. Toen we van het zand af waren ging mn moeder op een muurtje zitten om haar voeten te vegen. Ik stond bij haar en toen ik opkeek rende hij naar ons toe en bleef dat "bel me" gebaar maken. Ik raakte in paniek en ging snel weg. Hij leek rond de 30 te zijn en ik ben 16.

Na een paar keer dat wij daar geweest waren en hij dat maar bleef doen hield hij er een andere man bij die telkens langs liep en wat tegen me zei, maar ik verstond er niks van.

Je hebt het stand, dan een stuk waar je moet lopen, met appartementjes enzo, dan een grote weg, een parkeer terrein  en dan eet tentjes. Na het zwemmen gingen wij altijd daar heen om te eten.

De man ging zo ver om ons daar heen te volgen.

Na een tijdje werd hij bevriend met mijn broer en broertjes. Hij vroeg aan een vriend van mn broer of ik Facebook had en gelukkig had hij hem door, dus vertelde hij dat ik die niet had.

Hij vertelde mijn broertje zijn nummer en vroeg naar mij en al die shit.

Toen het onze laatste dag was (Hij wist het ook door mijn broertje) gingen we na het eten naar de auto toe. Toen we allemaal zaten bleef hij bij de auto staan en hij ging tussen de auto door lopen.

Mijn stalker (waargebeurd) Where stories live. Discover now