5. Akta: Emlékezz!

1.1K 169 4
                                    

2028.08.14. egy Los Angekesi bérlakás 141-es szoba

19:45

Google Chrome

gmail fiók: jenettelouis1206@gmail.com

levélírás:

címzett: dox.kill@gmail.com

Kedves "dox.kill",

Megmondtam, hogy ne írjon több levelet nekem, mégsem tett eleget a kérésemnek. Ön hívogat engem az irodában? Miért csinálja ezt? Azt mondja ismerem magát, de fogalmam sincs a valódi kilétéről. Nem fogok rájönni, ha nem ad egy kis segítséget nekem...

Kérem ne zaklasson többet!

20:34

1 olvasatlan levél

Feladó: dox.kill@gmail.com

Gondolom nem nyitotta meg a linket amit csatoltam önnek a levélhez. Nagy hiba volt elhamarkodottan azt mondania, hogy nem ismer engem.

Nem tehetek erről az egészről, egyszerűen csak meg fog történni. Nekem nincsenek meg a képességeim arra, hogy kontrollálni tudjam. Gondolkozzon el még egyszer, vagy különben folytatódni fog. Nemsokára önt is eléri, de ne féljen, mert nem kerülheti ki. Ezért bele kell törődnie, úgy sokkal jobb lesz.

Utóirat: Ne felejtse el a linket!

20:39

Google Chrome

Megnyitott oldal: watching.you.com

Az oldal bemutatkozó szövege:

Mindenhol figyelünk, akárhol is vagy. Mi mindent és mindenkit látunk. Tudjuk azt is látogató, hogy te ki vagy! Nem kell félned, mert megtörtént. Veled ugyancsak meg fog.

csatolt link: 1 mp3 fájl

LETÖLTÉS


2028.08.15. Los Angelesi rendőrfőkapitányság

- DrLouis, azt állítja, hogy zaklatják önt?

- Igen. Körülbelül egy hónapja kezdődött... Kaptam egy e-mailt egy számomra ismeretlen felhasználótól, aki a levelében azt írta ismer engem és valami történni fog velem. Többféle módon is megfenyegetett. Van egy olyan sejtésem, hogy az irodai telefonomon hagyott hangüzeneteket ez a személy küldte el, továbbá a már említett hívásokat ugyancsak ő intézhette. Valahogyan sikerült kiderítenie a lakásom címét is, nem tudom mire lehet még képes...

- Mostantól kezdve mindent dokumentáljon, ne törölje az e-maileket és a hívásokat.

2028.08.16.

Naplóbejegyzés

A naplóírást gyerekes dolognak tartom, viszont jelenleg talán pont erre van szükségem, hogy feldolgozhassam a felgyülemlett stresszt. Ki kell írnom magamból a negatív érzéseket. Pszichiáterként szellemileg instabil emberekkel foglalkozom és mellettük sosem éreztem valódi félelmet. Hiszen ez a dolgom, már megszoktam a közelségüket. Ez az idegen egy teljesen más kategóriába tartozik... Megfagy bennem a vér, ha csak rá gondolok. Vajon ki lehet ő? Egy rég elfeledett barát, vagy egy távoli rokon? Azt mondja ismerem, de egyszerűen nem tudok rájönni ki lehet az.

Nem voltam képes elmondani a rendőrségnek, de meglehetősen aggasztó dologhoz vezetett az utóbbi link, amit az ismeretlen személy küldött nekem. Egy furcsa hangfelvétel, amin nagy valószínűséggel egy gyilkosság hallható. Talán csak egy horror filmből való. Mindenesetre nagyon megrémisztett, amikor megnyitottam.

Tammy játszóházaWhere stories live. Discover now