2. Akta: Szabadlábra helyezés

1.5K 188 8
                                    

2027. 12. 21.
2312-es beteg
- Dr. Jenette Louis

Zárójelentés

Tammy Burton sikeres gyógyszeres kezelésen esett át, mely súlyos állapotát enyhíteni tudta, ugyanakkor kommunikációs képességei elérték az átlag ember szintjét.
A vele eltöltött idő alatt tapasztalhattam azt a hihetetlen változást, amin átment. Szabadlábra helyezésének idejét még fél év megfigyelés után biztonságosnak tekintem. Sikerült a babájától is elszakítani és a többi beteggel és kollégáimmal kapcsolatot alakítania.


2028.06.23. 2312-es beteg

- Szabadlábra helyezés

Alulírott Tammy Burton, szabadlábra helyezésének megtárgyalásában, a Los Angelesi Elmegyógyintézet pszichiátriai kara meghozta döntését, a vizsgálat során nem találtak akadályozó tényezőket, a beteg szabadon távozhat 2028.06.03-án.


Interjú Dr. Jenette Louisal

- Köszönöm a meghívást.

- Dr. Louis. Mostanában mindenki önről és a pácienséről beszél. Hogyan sikerült ilyen drasztikus változásokat elérni egy ilyen súlyos esetnél?

- Ez elsősorban nem rajtam, hanem Tammyn múlott, én csak segítettem megtalálni neki az utat.

- Ne szerénykedjen. A Los Angelesi Elmegyógyintézet korábban említette, azt a titokzatos babát, amit Tammy régen mindig magánál hordott. Mi lett vele?

- Természetesen nem dobtuk ki. Most az Anuki-szigetekről szóló múzeumi kiállítás egyik vitrinjében van.


2028.07.09. Daily News magazin, címlap sztori: Újabb sorozatgyilkos Los Angeles utcáin.

"...a helyszínen 6 feldarabolt holtestet találtak. A helyi rendőrség csak annyit nyilatkozott : Az elkövető kiléte még ismeretlen."


2028.07.12. Google fiók: jenettelouis1206@gmail.com

Új levél

feladó: dox.kill@gmail.com

tárgy: ...

Kedves Dr. Jenette Louis,

Figyelmeztetni akartam, mert már régóta figyelem a tevékenységeit és nem hagyhattam szó nélkül. Meggondolatlanul járt el, remélem tisztában van vele... És ha meg fog történni, ön sem fogja tudni megállítani.

Nem kell visszaírnia, hiszen teljesen felesleges lenne.

Üdvözlettel: Egy csodálója

feladó: jenettelouis1206@gmail.com

levél címzette: dox.kill@gmail.com

tárgy: vicc

Kedves "dox.kill",

Nem tudom, hogy fenyegetni szeretne-e, vagy csak viccelődik velem. Ha az utóbbiról van szó, ha nem zaklat további levelekkel, akkor megbocsájtok önnek.

Üdvözlettel: Dr. Jenette Louis


2028.07.13. egy Los Angelesi bérlakás, 141. szoba

Magán levél;


feladó: ISMERETLEN

Megmondtam magának, hogy ne írjon vissza, mégis megtette. Sajnálom, de úgy látszik meg fog történni... Én sem tehetek róla, ezért ne engem hibáztasson. Figyelmeztettem. Tudom a lakcímét és nemsokára a telefonszámát is kiderítem.

Számítson rám!

Üdvözlettel: Egy rajongója

Tammy játszóházaWhere stories live. Discover now