Capitolul 18

131 12 6
                                    

Pumnul meu a facut contact cu masa din living ridicandu-ma nervos .

" Sunt sigur ca a fost ea ! " am tipat spre Ryan care ma privea speriat .

"  Poate ai confundat-o ! " a spus .


" Stiu ca ea a fost. De ce se ascunde de mine ? "


" Poate pentru ca ai inselat-o cu Vanessa "


L-am privit nervos el doar a ridica mainile in semn de aparare . M-am asezat din nou jos pe canapea si am oftat , sunt asa sigur ca a fost ea .


" Ajuta-ma Ryan . Nu ma pot gandi la altceva decat la ea , cum a iesit din restaurant ca un vartej , doar ca sa nu dea ochii cu mine . Ma simt asa prost ." am ofta si mi-am bagat mainile in cap lasandu-ma intins pe canapea . 


" Nu am cu ce sa te ajut , Justin . Aici este vorba despre tine si Mckenzie , " s-a ridica si a venit langa mine " Daca nu erai asa prost Bieber , acum o aveai pe Mckenzie in locul lui Vanessa . Dar nu renunta niciodata ! " m-a batut pe umar dupa care s-a ridicat .


" Unde pleci ? "


" Ma intalnesc cu gasca . Vrei sa mi te alaturi ? "


Am zambit si m-am ridicat luandu-mi ochelari de soare dupa care am iesit din casa spre masina mea . Am pornit spre cafeneaua unde rebuia sa ne intalnim cu gasca . Am oprit chiar in fata cafenelei  ne-am dat jos intrand inauntru , ne-am asezat la o masa din spate  am comandat cate o cafea incepand sa vorbit despre tot felul .


Mckenzie POV 


Am iesit din camera alergand pe scari , ajunsa jos am tipat cand am vazut-o pe  Cameron care radea .


" Deci ai coborat , " a spus venind spre mine " Se intampla ceva cu tine ? stai de ieri in camera. E ceva ce nu imi spui ? "m-a privit curioasa .


" Nu s-a intamplat nimic , doar nu m-am simtit prea bine . " am mintit straduindu-ma sa zambesc .


" Stii ca mie poti sa imi spui , nu ? " a intrebat privindu-ma trista.


" Da , stiu. Dar nu e nimic de care te-ai putea speria , sunt bine. Vrei sa mergem undeva ? " 


" As vrea sa mergem la o cafenea. " a zambit.


" Okay , haide sa mergem."


Am zambit luand-o de mana si iesind din casa , Cameron a pornit radio-ul incepand sa danseze in timp ce eu conduceam , am zambit spre ea era asa draguta cand zambea . Am parcat in fata cafenelei Cameron tragandu-ma dupa ea pana in cafenea . Ochii mei au analizat locul , un fior mi-a strapuns corpul lacrimile facandu-si prezenta in ochii mei . 


" Mckenzie ? " Justin s-a ridicat de la masa , venind repede spre mine .


Am dat drumul lacrimilor sa curga , in timp ce am alergat afara spre masina , o mana si-a facut prezenta in jurul taliei mele intorcandu-ma spre el . 


" Mckenzie , " ochii lui ii cautau pe ai mei " N-ai idee cat de mult mi-ai lipsit " el mi-a strans trupul in bratele lui mari .


Mi-am pus ambele maini pe pieptul lui impingandu-l incet 

" Imi pare rau , dar eu nu pot.." am deschis portiera masini intrand inauntru.


_______

Imi cer spuze ca a durat atat next-ul , dar nu am prea avut timp si stiu ca e scur , urmatorul va fii mai lung , promit .

DangerDonde viven las historias. Descúbrelo ahora