Capitolul 17

142 21 5
                                    

Am zambit la Cameron in timp ce ea radea in hohote .

" Ai de gand sa te opresti ? " am intrebat oprindu-ma in loc .

" Nu ," ea a spus inca razand " Nu pot sa cred cum s-a uitat baiatul ala la tine ! " a spus iar eu mi-am dat ochii peste cap odata ce ea a inceput din nou o criza de ras .

Am zambit la cat de dulce era cand radea , Zayn e asa norocos. Cameron e iubita lui , ne intelegem ca doua surori , blonda de langa mine ma iubeste , iar eu la fel . Am luat-o de brat tragand-o dupa mine .

" Oh , stai putin. " ea s-a oprit langa un restaurant " Mama mea lucreaza aici , ma intorc imediat am ceva sa-i spun " a zambit la mine .

" Te astept la masina , okey ? "

" Okey . " ea mi-a trimis un pupic in aer eu prefacandu-ma ca il prind .

Am inceput sa merg odata ce ea a intrat in restaurant . Un cuplu au trecut pe langa mine si nu am putut altceva sa fac decat sa imi intorc privirea dupa ei zâmbind . Mi-am intors privirea in fata acoperindu-mi ochii cu ochelari de soare . Fara sa vreau gandul mi-a fugit la Justin , oare ce face? Imi e cam dor de el , am oftat gandindu-ma si la cele doua prietene pe care nu le-am mai vazut de mult timp .Cum e micuţa lui Samantha? Ce face Chris ? Imi e asa dor de ei .

Mi-am revenit la normal odata ce cineva m-a impins , l-am ignorat , intrand intr-un restaurant mic , nu am de gand sa stau in masina pe caldura asta . Am cautat o masa libera .

" Cu ce te pot servi? " o fata blonda a venit la masa mea .

" As vrea o limonada te rog " am spus zambind .

" Imediat ! " a zambit la fel indepartandu-se .

Am privit lumea de langa mine care radeau , vorbeau . Inima ea a inceput sa bata de zece ori mai repede si tremuram toata , nu credeam ca o sa mai vad zambetul ăla , acei ochii ciocolati de care m-am indragostit .

Mi-am intors capul cand el s-a uitat prin jur , nu pot sa cred Justin statea la cateva mese departare de mine . L-am privit din nou in timp ce el vorbea cu cativa baieti , am ramas blocata odata ce ochii nostri au facut contact . Mi-am pus mana pe ochelari tinandu-i pe ochii mei , el s-a incruntat privindu-mă insistent .

Nici nu mi-am dat seama cand el s-a ridicat venind spre masa mea , m-am ridicat si eu repede in timp ce el impingea scaunele pentru a ajunge mai repede la mine , iesind repede din restaurant spre parcarea unde trebuia sa fie masina lui Cameron...

--

Helouu . So , imi pare rau ca nu am mai postat de ceva vreme . Dar nu am vazut rostul ca sa postez , cititori nu prea am . Oricum , sper că o sa va placa . Idk .

Nu stiu cand voi posta urmatorul , sper ca cat de curand .

Okey . Byeee ! (:

DangerUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum