K.7 - Cafe

131 33 12
                                    

Multideki Dolunayın giydiği kıyafettir.keyifli okumalar 😘😘😘😘😘☝☝☝

'Yarını bekle sen.'

Diye Uzay'dan mesaj gelmesinin ardından umursamazmış gibi görünsemde meraktan kudurmaya başlamıştım.Attığı mesaja cevap vermedim tabiki.Fazla sıcak olmayan her dakikamı geçirdiğim etrafı rengarenk çiçeklerle dolu balkonumdan kalkıp çift kişilik yatağıma doğru koşup bi anda kendimi yatağa attım.
Neden çift kişilik diyeceksiniz? Çünkü geceleri deli gibi yatarım arada bir yere düşerim bu yüzden çift kişilik olan yatağımı çok çok çok seviyorum oyş yerim sdfgfs.

Büyük ve rahat yatağımda yatarken bir yandan enfes tavan mazarama bakıyordum shfgdx.Bugün olup bitenleri düşünmeye başlarken buldum kendimi.Uzay'ı küçükken yaşadığı feci olayı, geçirdiğimiz zamanı...
Kendimi Uzay'ın yerine koymaya çalıştım birisi benim için kendi canından vazgeçse ve karşımda ölse hatta oda en yakınım olsa ya vicdan azabından ya da üzüntüden ölüp giderdim heralde diye düşündüm.

Sonra Uzay'a sarıldığım an aklıma geldi vayy be dedim içten içe daha tanışalı çok olmadı bu kişilikle samimi olmaya başlamıştık.Bunları düşünürken acaba biz olurmuyuz dedim içten içe?.
Uzay ve Dolunay isimlerimiz ne kadar uyumlu gelmişti tuhaf bir rastlantıydı ama olsundu.Herşeyin hayırlısı ya deyip kafamı yastığa koydum yorgunluktan ölürkene telefonuma tekrar bir mesaj gelmişti? ;

'Miray'
-Dolunay yarın buluşalım olur mu ?

Biraz düşündüm aslında hayır demek istedim neden bilmiyorum ama yinede ;

'Ben'
-Tamam saat 14.30 gibi herzaman ki cafe'de buluşalım.

'Miray'
-Tamam canım hadi iyi geceler :*

'Ben'
-İyi geceler bebegim :*

Telefonu tam masaya atıp uyuyacakken şarzımın azaldığını farkettim yaslara boğuldum ama olsundu şarza takmam gerektiymişti derken yine kendime saçma sapan,daha fazla uyuzluk yapmayıp yatağıma 2 dakikalına veda edip telefonumu şarza takmaya gittim.Taktıktan sonra kendimi aşkitoma attım yani yatağıma afgsdgyts 😂.

Yatağıma yattıktan 5-10 dakika sonra uyuyakalmışım.Sabah olup gözlerimi açtığım da yeni güne merhaba öpücüklerimi attım. Elimi yüzümü yıkamak ve soğuk bir duş almak için banyoya doğru yeni uyanmışlığın sersemliğiyle esneye esneye ağır adımlarla gittim.
Yüzümü yıkamak için suyu açtığım da aklıma bi öküz oturdu 'delimiyim neyim ya' dedim gülerek hem duş alcam hem yüzümü yıkıyorum.
Kendi kendime her zaman ki gibi saçmaladıktan sonra duş'a girdim.

15-20 dakika süren canım duşumdan çıktıktan sonra pembiş bornozumu giydim.Komidinimin üzerinde ki şarza takılı olan telefonuma doğru koştum dün geceden beri takılıydı iyiki bişey olmamış oyyş yerim diyerekten telefonumu öptüm.Aaaaa dedim saat 13.00 olmuş la be naptım bu saate kadar yaa.Nasıl uyuduysam artık uyanamamışım.

Herneyse telefonumu açtığım da yine Miray'dan mesaj vardı ;

'Miray'
-Canım cafeye geleceksin demi?

'Ben'
-Ya uyuyakalmışım hemenn hazırlanıp çıkıyorummm.

Dedim mesajı yazdıktan sonra gardırobuma koştum.Ya bi türlü seçim yapamıyordumm.
'Acaba pantolon mu giysem üstüne de gömlek ?? 'Yok yok ya olmazz'.! 'Elbisem nasıl olur ki' diyerekten boy aynamın karşısında elbiseyi üzerime tuttum.'Bu da olmadı yaa' deyip yine yaslara boğuldum.
Sonra siyah beyaz çizgileri olan eteğimi ve gri baskılı yarım tişörtümü elime aldım aynanın karşısında üzerime doğru tuttum bu hoşuma gitmişti.

KURTARICIM (Finish)Where stories live. Discover now