chapter 20

183 17 1
                                    

Michaels point of view
We trekken ons terug uit onze zoen. Dahm, wat hou ik toch van die jongen.
Ik haal langzaam mijn arm uit zijn nek.
"Ik hou van je" zegt luke.
"Ik hou ook van jou" antwoord ik. Zijn ogen zijn de mooiste die ik ook heb gezien. Ze hebben de kleur van een oceaan; de liefde van een rode roos; de ruwheid van een net geschoren baard en de zachtheid van een donskussen. Ik ben er zo erg van gaan houden dat ik geen dag zonder ze kan. Het is, alsof het een drug voor me is geworden.
Ik wil hem vertellen hoeveel ik van hem hou, maar dat heb ik net al gedaan. Luke is alles wat ik nodig heb in mijn leven. Hij kan me alle emoties geven die nodig zijn in een situatie; hij kan van me houden en me laten zien dat jezelf blijven je al perfect maakt. Hij houdt van me zoals ik ben en daar ben ik blij om.

Luke pakt een deken uit een tas en legt die over ons heen om ons warmer te maken. Het kampvuur is ook wel warm, maar geeft ons niet de perfecte warmte.
"Heb je marsmallows?" Vraag ik. Luke knikt. Tuurlijk het heeft met eten te maken. Luke en eten gaat net zo goed samen als regen en regenboog. Maar luke en Michael is als schoenen en sokken: ze zijn onafscheidelijk. Zonder elkaar zit het niet fijn. Ze zijn als het ware aan elkaar verbonden. Ik glimlach bij die gedachte.
"Wat is er?" Vraagt luke. Hij heeft mijn glimlach duidelijk opgemerkt. Ik vergeleek ons met schoenen en sokken" lach ik. Luke kijkt me niet begrijpend aan.
"Schoenen en sokken?"
"Ja, zonder elkaar zit het niet fijn. Samen zijn ze het beste en zonder wil het gaan botsen. Ze zijn aan elkaar verbonden" spreek ik mijn gedachten uit. Luke knikt begrijpend.
"Ik hou van je manier van denken" lacht luke licht.
"Ik hou van jou" antwoord ik.
"daar ben ik blij mee, want dan weet ik dat het nog steeds wederzijds is" zegt luke. Ik glimlach.

"Luke, je marsmallow is verbrand" lach ik. Luke kijkt naar het uiteinde van zijn stok en ziet ook dat zijn marsmallow is verbrand en lacht eens.
"Oops.." lacht hij. Ik haal ondertussen mijn marsmallow van het stokje en hou hem bij luke voor. Hij hapt erin en zet dan zijn lippen op de mijne. Ik zoen hem terug en ondertussen neem ik een stukje marsmallow. We trekken terug en schieten in de lach.

"Kom laten we gaan slapen" zegt luke.
"Dat lijkt me een goed idee" stem ik in en we kruipen de tent in. Ik trek mijn broek uit, net als luke en daarna mijn shirt. Daarna kruip ik in mijn slaapzak. Luke doet hetzelfde en ik nestel me zo dicht mogelijk tegen hem aan en haal mijn arm uit de slaapzak om die over luke heen te slaan.
"Weltrusten, love" fluister ik in zijn oor en plaats een kusje op zijn kruin.
"Sleep well, sweetheart" fluistert hij terug. Al snel val ik in slaap. Altijd bij luke slaap ik goed en heb ik geen nachtmerries. Hij is mijn ware liefde en dat wil ik koesteren.

Heey pinguïns nieuw hoofdstuk hier. Nog maar zes weken school en dan eindelijk PERMANENT VACATION! Whoop whoop. Dat wordt dus nog even door bijten, maar gelukkig heb ik wattpad.
Hope you like it
comment vote
Love you all
xx dagmar

The Next Level Ft Muke Clemmings <3حيث تعيش القصص. اكتشف الآن