17. Bölüm

966 62 9
                                    

İlk olarak belirtmek isterim ki beni çok mutlu ettiniz.Yorumlarınız herşey efsane😘 kusura bakmayın yeni bölüm geç geldi çünkü geçen bölümde belirttiğim gibi dersler çok yoğun😁şimdi yeni bölüm sizi fazla tutmayayım iyi okumalar👊🏻✌🏻️😍

ÖMERDEN

Defneyi ameliyata alalı 4 saat olmuştu.Defne karnındaki bebeği aldıracaktı.Onun bu unutkanlığı tümörden de kaynaklanabiliyormuş.Selin Yanımda ve hala salak salak konuşuyor.

S:Ömer aşkım.Acaba kızımızın adını Defne mi koysak?

Ö:Selin! Son kez uyarıyorum.Defol git! Seninle uğraşamam. Mal mısın nesin ya.Sen ne adi biriymişsin.Ben bu çocuğu istemiyorum.Aldıracaksın!

ÖYKÜDEN

Beni Uyuz Ayaz kolumdan tutup bir yere götürdü.Neresi olduğuna dair hiç bir fikrim yok.Gözlerim bağlı.Of korkuyorum.

A:Canım benim hazır mısın?

Ö:Ayaz birincisi ben senin Canın değilim ikincisi beni bırak gitmek istiyorum.

A:Çok geç canım.

Gözümü açtığımda göz bebeklerim Büyüdü.Hayatımda en Sevdiğim yerlerden birine gelmiştik.Neresi mi? Lunapark.Aniden Ayaz'a sarıldım.Ayaz şaşırdı ve tabi ben de. Beni ilk defa mutlu ediyordu.Ayaza o heyecanla nasıl sarıldığımı bile bilmiyorum.

Ö:Ayaz sen nerden biliyorsun benim lunaparka sevdiğimi?

A:Öykü lunaparkı sevmeyen birini görmedim hiç.Senin gibi ruhu çocuk insanların ne kadar çok sevdiğini bildiğim için getirdim.

Ö:Çok teşekkür ederim.

A:Ne demek canım.

Ayazla ilk olarak korku tüneline girdik.Ve ben çok korkağımdır.

Önümüze çıkan ilk korkutucu şeyde Ayaza sarıldım.Ayaz da bana.Çok romantikti.Offf yine ne saçmalıyorum ya.Ayaz ve ben olmaz. Baksana cümlede bile zıtlık var.

Ikinci olarak Dönme dolaba bindik.En tepedeyken durdu ve Ayaz bana doğru yaklaştı.

A:Öykü bende hiç böyle bir şey olmamıştı.Seni görünce kalbimin Atış Hızı değişiyor.Ben seni önemsememeye çalıştım ama olmadı.Aklımdan çıkmıyorsun.Aklımdan çıkarsam da kalbime söz geçiremem.Sana ilk gördüğüm andan beri aşığım.

Ayaz yaklaştı ve....

Arkadaşlar Kitabın 17 Bölümü'nü yorumda iyi bir şekilde özetleyene sürprizim var.Vote ve yorumlamayı unutmayın.Seviliyosunuz😍👊🏻✌🏻️❤️🙈

ÜVEY KARDEŞLER #Wattys2016Where stories live. Discover now