~B11~

64.3K 2K 217
                                    

Düzenlendi ✓

Bölüm şarkısı:Toygar Işıklı: Hayat gibi.

Not: Barlas Karakteri değişmiştir.

Satır arası yorum ve beğeni etmeyi unutmayın lütfen.

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

İÇİMDE KALIRDI

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

İÇİMDE KALIRDI.

''Barlas kırk yıl düşünsem seni bu kadar heyecanlı olacağını göreceğim aklıma gelmezdi kardeşim.''

Hakan sesli söylemişti ama etrafda olan sesler yüzünden pek duyulmuyordu onun sesi. Hiç kimse anlamasa da heyecanını en yakın arkadaşı anlamıştı. Bu hallerine sırıtmakla yetiniyordu Hakan'da bir taraftan.

Söz de diyemiyordu ona, heyecandan eli ayağı bir birine girmişti. Yoksa çok güzel kapak ede bilirdi. Ama haklıydı onla uğraşmakta.

Kadim konağına geldiklerinden beri yerinde duramaz olmuştu. Herkese kestiği ağır pozu bir kenara bırakmış, sanki gerçektende sevdiği kadını bekleyen adam olmuştu Barlas orada.
.

Zılgıt sesleriyle Kadim konağı inlediğinde anlamıştı adam. Geliyordu......

Barlas bi an anlamasada merdivenlerde oluşan kalabalıkla başını o yöne çevirmişti hızla.

Gördüğü manzara dünyasının durmasına yetmişti bile. Bembeyaz, peri kızı gibi süzülerek ona geliyordu Ceylin Xezal Kadim.

Bu günden sonra Miran olucağını bilerek adımlıyordu geleceğine.

Barlas Miran onun bu günden sonra ister isteyerek olsun ister istemeyerek olsun geleceğiydi. Aynı şey Ceylin Xezal içinde geçerliydi. Bu günden sonra her sabah başka bir güne uyanacaktılar.

Genç kız başını duvağın altından hafif kaldırmıştı önünü görmek için ama karşılaştığı bir çift bal iris heyecanına heyecan katmıştı sebepsiz.

Daha dün gece nasıl yüzüne bakıcağım diye düşünüyordu. O hiç kimsenin önünde mutluluk göz yaşı bile dökmemişken en perişan halini görmüştü Barlas onun. Gerçi hiç kimse mutluluktan ağlamazdı, orası ayrı tabi.

AŞK-I ÁZAM.Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin