Κεφαλαιο 33

819 64 8
                                    

H πρωτη εβδομαδα στην δουλεια ηταν καπως εντονη.. Ευτυχως ειχα διπλα μου τον Harry να με βοηθαει σε οτι χρειαζομαι.. Ηταν αρκετα κουραστικο ολο αυτο..

Η Rose ηταν διπλα μου κι αυτη να μου δινει συμβουλες.. μεσα σε δυο βδομαδες ειχα εξεληχθει παρα πολυ.. απο γλυκια και καλη με τις υπαλληλους ειχα γινει σκληρη και αμειλικτη ακριβως οπως επρεπε γι αυτη την δουλεια... Ειχα μαθει να κλεινω συμφωνιες, να βρω την καλυτερη φυλαξη για το μαγαζι.. Βοηθουσα τον Louis με οτι χρειαζοταν..

Ειχε περασει σχεδον ενας μηνας ειχα προσαρμοστει εντελως στην νεα κατασταση.. Ηταν ολα υπεροχα.. αποψε ο Louis μου ειχε ζητησει να γυρισω νωρις να ντυθω καλα και να τον περιμενω.. θα με εβγαζε εξω για φαγητο.. ετσι ειχα αποφασισει να ακουσω τις εντολες του...

Γυρισα στο σπιτι νωρις εκανα ενα μπανιο με αλατα βγηκα.. χτενισα τα μαλλια μου διαλεξα ενα ωραιο μακρυ φορεμα βαφτηκα ετοιμαστηκα και πηρα την τσαντα μου.. Σε τετοιες περιπτωσεις παντα ετοιμαζομουν σε διαφορετικο δωματιο απο εκεινο που κοιμομασταν.. ηθελε να του κανω εκπληξεις με τα φορεματα μου...

Εκεινος ηταν δηη κατω και με περιμενε.. Φορουσε ενα υπεροχο κουστουμι γκρι με γαλαζιο πουκαμισο.. Κατεβηκα τις σκαλες.. τον ειδα να με κοιταζει. χαμογελασε.

"Εισαι πανεμορφη σημερα" αποκριθηκε σχεδον σαν μαγεμενος.. χαμογελασα

"Ειμαι ετσι για να ταιριαζω μαζι σου.. Παμε?" ρωτησα χαμογελωντας και εκεινος μου προσφερε το μπρατσο του

"Φυσικα.. παρακαλω δεσποινις μου" χαμογελασα γλυκα και του εδωσα το χερι μου... προχωρουσαμε στο αμαξι μου ανοιξε και μπηκα.. Μπηκε κι εκεινς και εβαλε μπροστα..

"Που θα με πας αποψε?" ρωτησα καπως παιχνδιαρικααα γυρισε μου χαμογελασε

"Αυτο μωρο μου ειναι εκπληξη"¨αποκριθηκε και γυρισε το βλεμμα του στο δρομο... Χαζευα εξω με το αερακι να μπερδευεται μεσα στα μαλλια μου..

"Πολλες εκπληξεις μου εχεις για αποψε" χαμογελασα χαζευοντας την διαδρομη..

"Πααρα πολλες" αποκριθηκε.. φτασαμε εξω απο ενα εστιατοριο.. Ηρθε και μου ανοιξε την πορτα...

Βγηκα και του εδωσα το χερι μου.. με επιασε απο την μεση και με οδηγησε ως το εστιατοριο.. Ζητησε το τραπεζι μας και ενα γκαρσονι μας το εδειξε... Κοιτουσα το μερος γυρω μου.. Χλιδη.. Ηρταν το καλυτερο που ειχαμε παει..

Κοιταξα το τραπεζει μας.. ηταν λιγο απομακρο απο τα υπολοιπα τραπεζια στολισμενο σε ρομαντικη ατμοσφαιρα, τριανταφυλλα μικρα κερακια.. Μου τραβηξε την καρεκλα να καθισω.. χαμογελασα και καθισα.. καθισε κι εκεινος απεναντι μου...

Δεν μας εφερε κανεις καταλογους.. Ειχε ηδη κανονισμενο το μενου.. ξεκινησαν να ερχονται τα πιατα.. Ηταν τα αγαπημενα μου.. χαμογελασα.. ξεκινησα να τρωω με ορεξη.. Κι εκεινος το ιδιο.. Η Βραδια ηταν σχεδον στο τελος της.. δεν αντεχα να περιμενω αλλο...

'Εμμ Louis θελεις να μου πεις γιατι με εφερες εδω?" ρωτησα με απορια... με ειχε φαει η αγωνια..

"Χμμ θελω να κλεισεις τα ματια σου και να μου δωσεις το χερι σου" αποκριθηκε εκεινος.. χαμογελασα και υπακουσα

"Τι θελεις να κανεις?" ρωτησαα με τα ματια κλειστα και τεντωσα το χερι μου..

"Χμμ θα δεις.. τραβα το χερι σου και ανοιξε τα ματια" ενιωσα κατι κρυο στα δαχτυλα μου.... ανατριχιασα.. ανοιξα τα ματια και κοιταξα στο χερι μου ενα δαχτυλιδι.

"Εμμ τι.. τι ειναι αυτο Louis?" ρωτησα σχεδον παγωμενη.. κοιτουσα το δαχτυλιδι στο χερι μου

" Perrie θελεις να γινεις γυναικα μου?" ρωτησε εκεινος χαμογελωντας/.. Ανοιξα το στομα διαπλατα και εβαλα μπροστα τα χερια μου..

"Το.. το εννοεις?" καταφερα να ρωτησω μετα απο μερικα δευτερολεπτα αφου προσπαθουσα να μην βαλλω τα κλαμματα

"Μμμμ ναι ναιι.. το εννοω" αποκριθηκε εκεινος χαμογελωντας.. σηκωθηκα και τον αγκαλιασα"

"Ναι ναι ναι ναι ναιιι" φωναξα σχεδον και κοντεψε να με ακουσει ολο το μαγαζι.. εκεινος με φιλησε τρυφερα στα χειλη..

Με πηρε απο το χερι και με οδηγησε στην μεση του μαγαζιου. αρχισε να παιζει ενα ρομαντικο βαλς.. χορευαμε... αρχισαν να χτυπουν τα ποτηρια τους με τα πιρουνια.. εκεινος εγυρε και μου εδωσε ενα τρυφερο φιλι στα χειλη.. χαμογελασα.. αναρωτιωμουν τι σκεφτοταν..


Χεχεχε ηταν καπως μικρο αλλα δεν πειραζει.. Ωππ παει και η Perrie με τον Louis για γαμο.. λετε να εχουμε τιποτα απροοπτα? αν σας αρεσε votes&comments! συνεχεια παλι λογικα σε μια βδομαδα.. αν εχω χρονο ισως και νωριτερα!

Για την Καρδια του ΒαρωνουΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα