Fuckerboy

93 8 1
                                    

Dovoľte aby som sa predstavila. Moje meno je Veronica. Jednoduché ale pefektne pre mňa. Chodím do posledného ročníka tejto zatracenej školy a popravde neviem sa dočkať kedy vypadnem. Kráčala som chodbou s mojim najlepším kamarátom Calom. (Poznáme sa pravdepodobne od plienok) smerom k jedálni. Zdychla som si pretože som vedela že tam bude aj s tou jeho bandou. Nenávidela som ho. Popravde nemala som ani prečo. Nevšímal si ma. Nestala som mu ani za jeden jediný pohľad. A to ma rozčuľovalo. Napriek tomu že mal povesť na škole ako chalan ktorý pretiahne všetko čo malo dve nohy bol nádherný. Jeho krásne zelene oči, modré vlasy .... Do riti! Zase! Ja tu snívam o chalanovi ktoré mu nestojím ani za ten jeden skurvený pohľad. Jeho meno bolo Michael Clifford alebo inak povedané Fuckerboy.

Vošli sme do jedálne a sadli si na naše zvyčajne miesto. ,,Dneska si veľmi ticha,Veva. Neodpovedáš mi a ani ma nevnímáš!" Posťažoval si Cal. Previnilo sa sa na neho pozrela. ,,Prepáč.. ja len nad niečim som sa zamyslela." Cal si vzdychol. ,,Nemala by si toľko nad ním premýšľať. Nerobí ti to dobre." Zarazene som na neho pozrela. ,,Ako vieš.." Nenechal ma dohovoriť. ,,Veva poznáme sa od malička myslím že už viem nad čím rozmýšľaš." Usmiala som sa. ,,Áno.." Cal vedel o mojej zvláštnej záľube na Michaelovy. Vedel to iba on. A ešte mama. Tá ma musí každý deň počúvať. ,,Veva nepozeraj sa smerom k Cliffordovy pretože neviem či to zvládneš." Nechápavo som sa pozrela na neho. Môj zrak sa presunul od Caluma na Michaela. Hľadel na mňa. Jeho oči hľadeli len na mňa. Moja tvár nabrala červený odtieň. Mike sa usmial a svoj zrak zase presunul k svojmu tanieru. ,,Čo to sakra bolo." Výdychol Calum. ,,Neviem.."

Po tom incidente som omámené kráčala skrinke. Michael Clifford si ma všimol. Otvorila som skrinku a nahádzala si tam všetky veci. S Calom som sa musela rozlúčiť pretože šiel na doučovanie. Cal býva volajak vždy nadšený keď stadiaľ odchádza. Žeby mi niečo tajil? Musím zistiť čo to je za doučovanie. Moja zvedavosť je hrozná vec. ,,Ahoj." Ozvalo sa za mnou. Otočila som sa a za mnou stal Michael. Keby mám knižky v ruke určite by teraz boli na zemi. ,,Ahoj." Moja tvar nabrala červenú farbu. Zase. ,,Je to rozkošné." Nechápavo som sa pozrela. ,,To ako sa červenáš." ,,Ach ..ehm vďaka." Veva vážne ?! Ty koktáš?! Dala som si imaginárnu facku. Začala som sa cítiť trápne keď Mike stále hľadel na mna a nehovoril nič. ,,Ehm .. niečo potrebuješ?" Dostala som zo seba. Mike rýchlo potriasol hlavou a neviem či sa mi to zdalo ale jeho lica nabrali ružový odtieň. ,,Ja .. ehm chcel som tá pozvať na párty tuto sobotu u mňa. Čo ty na to.?" Zostala som v šoku. Michael Clifford ma pozíva na párty? Mňa?! ,,Berem to ako áno." Zasmial sa Mike. ,,A zober zo sebou aj Cala." Zakričal a odišiel. Rýchlo som zavrela skrinku a utekala domov. Živote som nebola tak šťastná. Nemohla som sa dočkať kedy to oznámim Calovy.

/You Smell So Good/ Michael CliffordWhere stories live. Discover now