Autorul

7 0 0
                                    

Înainte ca voi sa dați pagina mai departe , zicînd ca e plictisitor . Vas ruga sa citite cu mare atenție . Fiecare cuvînt care va urma sa scriu in aceasta carte , va fi o munca pe care mio asum . Nu e prima data cind scriu ceva , dar e prima data cind sunt hotarita sa scriu pina la urma .
Aceasta carte vreau sa o scriu impreuna cu voi , sa va știu părerea , sa știu ce ginditi despre ceia ce scriu . Nu vreau ca ceia ce scriu sa nu va placa , nu vreau sa pierd timpul pentru ceva ce nu va avea succes niciodată .
Mama mereu ma încurajat in ceia ce fac si ma va incuraja mai departe . Ea niciodată nu se dădea bătută . Nu ma voi da nici eu , dar pentru asta am mare nevoie de ajutorul vostru .
In primul rînd multumesc ca ați gasit ceva timp sa cititi ce scriu eu .
In al doilea rînd , as vrea sa știu ce ați dori sa schimbati ( după ce voi avea ceva capitole )
In al treilea rînd , lăsați cite un vot , daca va plăcut , sa știu ca cineva in tradevar citește si ii place creațiile mele .
Iar ca la urm as vrea sa va rog sa trageti cu ochiul si asupra cărții ,, Scufundata in visuri ,, de NickyAnnY . E cea mai buna prietena a mea , si a inceput nu de mult sa scrie si ea o carte . Sigur , are cititori . Dar as vrea ca acea carte pe care o scrie sa fie aflată de tota lumea .
Va multumesc mult .
Cu drag , Anna . :*

In Love Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum