-deel 8-

69 7 0
                                    

Sorry dat het zo lang duurde! Ik had het echt te druk met school. Maar hier een nieuw deel :) word nog gecontroleerd op spelfouten!

POV Lucy
'Ik ga niet naar jou huis!' Schreeuw ik. 'Wel' 'niet' 'wel'. 'Je kan me toch niet dwingen om naar jou huis te gaan' zeg ik grijnzend. 'Ik ga schreeuwen als je niet meekomt' zegt hij nonchalant. 'Alsof het mij wat boeit ga je gang'.

'Wat zij je Lucy? Je houdt van me!?' Schreeuwt hij. 'O Lucy wat ben je romantisch' schreeuwt hij hard. Ik houd mijn hand snel voor zijn mond. Nu is het zijn beurt om te grijnzen. Ik stap verslagen achter op zijn scooter.

-huis van Alex-
'Wat was er zo belangrijk dat we naar jou huis moesten gaan!?'.

Hij tilt me op en duwt me tegen de muur. Ik sla mijn benen om zijn heup. Hij geeft kleine kusjes in mijn nek. Bij een bepaalt stukje moet ik zachtjes kreunen, hij bijt er op en gaat verder naar mijn mond. Onze monden versmelten in elkaar. Hij bijt zachtjes op mijn lip en ik geef hem gelijk toestemming.

'Wat doen jullie' hoor ik iemand zeggen. We stoppen gelijk. Een jongentje van rond de 4 kijkt ons met grote ogen aan. 'Noah waarom moet je het altijd weer verpesten' zegt Alex geïriteerd. 'Aa wat is hij schattig' zeg ik. Ik ga op mijn hurken staan. 'Ik wil neuken met jou' zegt Noah.

Ik kijk hem met grote ogen aan. 'Wat the-' 'heel schattig, dit is mijn broertje Noah' zegt hij. 'Wil je mijn pieliewillie zien?' Vraagt hij. Hij wijst met zijn vinger naar beneden.

'Wij moeten samen op dat beest passen' zegt hij. Ik ben nu degene die met groten ogen naar hun kijkt.

Love AffairWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu