Prologue

85 4 0
                                    

Reggel Öt óra.

Mindig ilyenkor kelek akár hétköznap van, akár hétvége. Nagyon szeretek a reggeli órákban futni menni, mert pont kellemes az idő. Felvettem egy fekete trikó szerűséget, fekete melegítőnacival és a kedvenc converse cipőmet. Miután végeztem a készülődéssel írtam egy levelet a barátnőmnek a szoba ajtóra hogy tudja merre vagyok. Igen együtt élek a legjobb barátnőmmel, mert a szüleim a házasságukat megmentő nyaraláson vannak vagy min. Vicky szülei pedig annyira sokat dolgoznak még így nyáron is hogy egyszerűen nem is találkoznak vele. Utál egyedül lenni mondjuk ez érthető is.

***

Hamar eltelik az idő a futással általában egy órát szokok futkorászni a városban lévő parkban. Ilyenkor még alszanak az emberek pláne hogyha hétvége van. A legnagyobb szenvedélyem reggelente pihenésképp hogy a belvárosban az emeletes házak tetőtérében nézegetni a napocskát. Ez a mai napon sem volt másképp csak hogy ma nem voltam egyedül. Mire felértem addigra fent ült egy szőke már - már inkább világosbarna hajú srác. Mosolyogva sétáltam a beljebb és ültem le mellé.

- Szia - mosolygott rám, amitől én is folyattam tovább.

- Helló

- Szeretek ide jönni, te is? - kérdezte, de a mosolya alább hagyott.

- Igen, én is. Mi a baj? - az én arcomról is lefagyott a mosoly.

- Utolsó napom itt

- Használd ki! - öleltem meg, habár idegeneket nem szoktam ölelgetni.

- Velem tartasz? - kérdezte kicsit megszeppenve.

- Ha szeretnéd, persze - nyújtottam felé a kezem.

***

Este amikor haza értem a barátnőm morcos szemeivel találtam magam szembe az ajtóban. Mindent elmeséltem, de helyesbítek majdnem mindent. A titokzatos srácról nem mondtam semmit, mert még a végén megkeresi nekem. A vacsi után elmentem egy jót zuhanyozni és azután pedig behuppantam az ágyba ahol hamar el is aludtam.

Jó olvasást kívánok mindenkinek! 😂 Remélem ez is tetszeni fog nektek! 😂

Puszi,

E,


Summer Love ღ { O.M FF}Where stories live. Discover now