Chapter 14.

828 24 11
                                    

Vergeet niet te voten 💞.
Pov Nikki.

Ik word wakker en rek me uit. Ik kijk op de klok. Kwart voor tien. Ik sta op en doe de gordijnen open en daarna de deuren. Het is nu nog een beetje fris, maar het wordt warmer. Ik pak een outfit en leg die alvast in de badkamer. Ik pak mijn mobiel en ga op een stoel zitten op de balkon. Ik bel mijn moeder op en we hebben een gesprek over hoe het met ons gaat en hoe het met oma gaat. Na een tijdje hangen we op. Ik leg mijn mobiel aan de oplader en loop naar de badkamer. Ik spring onder de douche en was mijn haren en lijf. Als ik klaar ben droog ik me af en wikkel ik mijn haren in een handdoek. Ik doe mijn kleren aan. Ik pak mijn toilet tas en haal mijn make-up er uit. Ik begin met een crème op mijn gezicht. Als dat ingetrokken is doe ik een klein beetje foundation op. Daarna doe ik een eyeliner wing boven mijn wimper rand en daarna doe ik nog wat mascara op. Ik leg mijn make-up weer in mijn toilet tas. Als laatste poets ik mijn tanden, doe wat parfum en deodorant op. Ik pak mijn mobiel van de oplader. Ik kijk door mijn foto's en zie een oude outfit foto van mij en Liz. De outfit die ik daarop aanhad heb ik nu ook aan. Ik zet de foto op Instagram.

 Ik zet de foto op Instagram

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Old photo with @ LizIrwin. I'm wearing the same outfit today, btw I'm the right one 💞🤘🏼

Ik haal het slotje van mijn account weg. Het is wel lullig voor de fans als ik de enige ben die een slotje op haar account heeft. De rest heeft dat allemaal niet. Ik krijg een paar volgers, likes en comments. Ik stop mijn mobiel in mijn beha, omdat het makkelijk is, en loop naar de lift om beneden te gaan ontbijten. Ik pak een dienblad, een bord en een glas. Ik loop langs het eten en pak af en toe wat dingen op mijn bord. Ik vul mijn glas met vanille koffie. Ik heb super veel zin in koffie. Ik neem plaats aan een tafeltje waar niemand zit. Ik snij mijn croissant open en smeer er chocopasta op. Ik eet en drink mijn ontbijt op.

Het is rustig. Waarschijnlijk zijn de meeste mensen al aan het zwemmen, want ze willen een goede plek hebben waar ze kunnen liggen. Ik lees een paar reacties. Een daarvan is dat ik Snapchat aan moet maken. Oké. Ik download Snapchat en maak een account aan. Ik zet mijn Snap naam in de bio op Instagram.

🌸

Liz en ik houden elkaars hand vast als we het hotel uitlopen. Peter, een bodyguard gaat met ons mee. We gaan shoppen, maar er gaan waarschijnlijk veel paparazzi en fans komen. Daarom gaat Peter mee. We stappen in een Taxi met zijn drieën. Als we bij de stad zijn stappen we uit nadat we betaald hebben. Liz en ik houden elkaars handen weer vast en we lopen samen met de bodyguard langs de winkels.

Ik hou mijn hand voor mijn gezicht als er een fotograaf dichterbij komt en foto's maakt. Ik haat de paparazzi. Ik weet dat het erbij hoort en ik ben bevriend met 5sos, dus ik mag niet klagen. Ik duw Liz een winkel in en we kijken rond. Ik pak een paar shirtjes in mijn maat die ik leuk vind.

🌸

"Hey guys!" Gilt Liz als we de hotelkamer van Luke binnen lopen.

Touring life ✘ Deel 1Where stories live. Discover now