27.kapitola

9.4K 565 18
                                    

Tessa

Je to ako v telenovele, týždeň ignorujem ja jeho a týždeň on mňa. V škole je to také tiché, keďže okrem Camerona nemám chuť ani žalúdok na tých falošných ľudí. Ak si úprimne otvoríš hubu a povieš svoj názor na nich tak už si ten zlý. A ja jazyk za zubami držať nebudem.

Znova som si sadla k tej babe, ktorej meno ani len netuším. Vošiel do triedy, moje oči sa na malú chvíľu stretli s tými jeho, no potom rýchlo pohľad odvrátil.

Triedna kurvička Stacy k nemu hneď dobehla, no on ju najkratšou cestou poslal preč. Potešilo ma to.

Hodina bola nudná, aká iná mohla byť matika. Celý čas som pohľadom prebodávala našu mladú matikárku, ktorá stále hádzala zvodné pohľady po Cameronovi. Mala som chuť sa postaviť a povedať jej niečo. No držala som sa.

Po hodine som vyšla z triedy, aby som si mohla vymeniť veci. Všimla som si Stecy ako ťahá Camerona do skladu. Fajn, toto je už moc. Nahnevane som rozrazila dvere do skladu. Obaja sa od seba otrhli a premiestnili pohľady na mňa. Cameron sa tváril pobavene a Stacy zas ako keby si myslela, že žiarlim. Pch, ja?? A žiarliť?? Fajn, možno som trochu žiarlila, no dobre trochu viac. Fajn, strašne som žiarlila.

,,Stacy vypadni" s úsmevom som sa na ňu otočila.

,,Prečo by som mala??" založila si ruky na hrudi.

,,Lebo ak nie...tak tými tvojimi umelými blonďavými vlasmi vytriem dlážku..." falošne som sa na ňu usmiala. Cameron sa zasmial za čo si vyslúžil vražedný pohľad od Stacy.

,,Povedz niečo!!" nahnevane na neho zazrela Stacy.

,,Má pravdu vypadni" drsne jej povedal. Zo zdvihnutou hlavou odkráčala preč.

,,Prišla si ju nahradiť??" spýtal sa úplne vážne.

,,Dokedy chceš byť takýto??" Odignorovala som jeho otázku. Mlčal. Ale nie, tak že by nevedel čo má povedať, ale nechcel nič povedať. Stále sa mi pozeral do očí.

,,Fajn, tak ma ignoruj ďalej...vieš ja...je mi naozaj ľúto to čo sa vtedy stalo. Ale ja čas vrátiť späť neviem. Ale keby som vedela, tak ho vrátim...pretože viem, že by si toho schopný nebol" otočila som sa na odchod. Stále mlčal, ani sa nepohol. Rozhodla som sa ísť domov. Načo tam mám zostávať?? Mám sa pozerať ako sa po ňom všetky tie kurvy lepia?! To radšej budem v skateparku.

***

V skateparku som sa skoro zabila, skúšala som jeden trik, čo ma učil už dávnejšie Cameron a nijako nevydalo. Takže teraz som aj kvalitne doškrabaná. Potichu som vošla do domu. Nik nemusí vidieť ako vyzerám. Ľahla som si na posteľ a začala rozmýšľať nad Cameronom.

Myslela som, že sa zmenil. Viem, že už dosť dlho nemal u neho ženskú navštevu. V stredu som bola s Lukom na káve a ten hovoril, že aj jemu sa zdá, že sa Cameron zmenil k lepšiemu. Aj keď je to nepochopiteľné No dnes to tak nevypadalo. Správal sa ako starý bezcitný Cameron.

***

Večer som nemohla zaspať, keďže som mala po celom tele škrabance. Nechcite sa skotúľať z rampy aj so skatom. Fakt to bolí a hlavne, keď nakoniec miniete rampu a skončíte v dosť ostrých kameňoch. Nakoniec som akosi zaspala. No nie nadlho, keďže som začula ako mi niekto hádže kamienky do okna. Podišla som k oknu a opatrne som sa vyklonila.

,,No konečne princezná skoro som tu zostarol" cítila som ako pretočil očami Cameron. Nechcela som zobudiť Dereka, tak som rýchlo zobrala telefón a zavolala som Cameronovi.

,,Môžeš mi láskavo vysvetliť čo robíš o tretej ráno pod mojim oknom??!!" nahnevane som šepkala.

,,Chcem sa ísť skatovať" jednoducho prehodil.

Slovo Láska nie je v ich slovníku✅Donde viven las historias. Descúbrelo ahora