10. kapitola

10K 535 7
                                    

V skateparku nik nebol...čomu som bola naozaj rada.

Sadla som si na rampu, vytiahla mobil a naťukala Lucyne číslo. ,,Tessa?" ozvalo sa v telefóne. ,,Lucy si v skateparku??"
,,Kde inde by som asi bola..." zasmiala sa.
,,To mi je jasne...a ako sa máte?"
,,No práve vymýšľame niečo veľmi praštené....za nápady si tu vždy bola ty..." vzdychla si.
,,Ja by som šla skatovať po škole." nahlas som uvažovala.
,,To je úžasný nápad!!" skoro skríkla Lucy.
,,Ach, vieš ako rada by som šla s vami..."
,,aj my by sme boli šťastný keby si tu bola..."
,,Pozdravte za mňa riaditeľa" zasmiala som sa.
,,jasné"
,,A neuveríš koho som dnes stretla..."
,,Nejakého sexy chalana a si do neho až po uši??" spýtala sa natešene.
,,Nie, niekoho oveľa lepšieho..."
,,koho nebuď zlá a to chceš povedať, že tam nemáte pekných chalanov..??" Tentoraz to bolo zhrozenie.
,,To nie, ale stretla som Mikeyho!" zvolala som nadšene.
,,Počkať!! Myslíš nášho Mikeyho??"
,,Áno"
,,Ako to?? A je pri tebe?? Rozprávali ste sa??" Lucy si s Mikom rozumela najviac.
,,Hneď ako som ho zbadala tak som ho vyobjímala...ale bol nejaký divný povedal, že sa ponáhľa na hodinu..."
,,Čo to je blbosť nenávidel školu..."
,,Ani mne to nesedelo..."
,,Fajn tak ja už budem musieť končiť, ešte si zavoláme a nezabudni pozdraviť Mikeyho tak páá"
,,A ty zase riaditeľa, pá" zasmiali sme sa. V telefóne sa ešte ozvalo zborové ahóój a zložila.

Tak mi chýbajú...

Som v skateparku a nie v telefónnej búdke, takže si idem zaskatovať...

Pár krát som preletela všetky rampy, no zrazu som si všimla, že mám spoločnosť...pán,,dokonalý"

,,Áá, koho to tu máme, princezná" a zas sme pri tom oslovení...,,ani si nevieš predstaviť ako rád ťa vidím práve som na teba myslel..." odmlčal sa, zoskenoval ma pohľadom a priblížil sa ku mne. ,,Ale bola si nahá" perverzne sa usmial. ,,Možno tak v tvojich snoch..." idiot. Odsotila som ho. ,,Tak a teraz počúvaj ty mňa! Ja. Nie som. Žiadna. Kurva!! Tak sa tak ku mne nesprávaj." Povedala som mu priamo do očí. ,,donúť ma!" Rovno sa na mňa vrhol a začal ma bozkávať. Neviem prečo ale zo začiatku som začala spolupracovať čo ho zdá sa prekvapilo. Bozkával sa úžasne to sa musí uznať...Keď som sa spamätala, rýchlo som ho odstrčila ,,Ty hajzel!!" začal sa zo mňa smiať. ,,Hlavne mi nehovor, že sa ti to nepáčilo..." stále sa smial. ,,Nie..." tentoraz ma chytil pevnejšie a oprel o rampu. Mala som iba krátke ryfľové šortky, čo hneď využil a jeho ruka putovala po mojom odhalenom stehne. Jeho pery zaútočili na môj krk. Tento raz som sa už bránila. ,,Pusti ma ti idiot!!" Kopala som ho, mykala som sa no on nič...Bože, musí byť taký silný?? Vrátil sa k mojim perám. Pohrýzol ma do spodnej pery a to ma vytočilo už úplne. Celou silou som ho kopla medzi nohy. A zdá sa, že som sa trafila. Odskočil odo mňa a prehol sa v páse. ,,Preplo ti!" Skríkol na mňa. ,,Už nikdy sa ku mne nepribližuj! Nikdy!" zvrieskla som celá roztrasená. Schmatla som skate ,,a asi si si dal zle makeup" usmiala som sa ešte na neho a vypadla som odtiaľ.

Ale bola som spokojná, keďže sa mu cez líce črtal krásny otlačok mojej dlane.

V hlave som už mala jasný plán ako mu to vrátim. Z rozmýšľania atentátu na Camerona ma vytrhol až náraz do niekoho...Mikey...

,,Ahóój nezájdeme niekam? Napríklad do skateparku??" hneď som na neho vybalila ,,a Tom, Ben a hlavne Lucy ťa pozdravujú" rýchlo som dodala. ,,Tessa ja ti musím niečo povedať..." chytil ma za ramena a pozrel sa mi do oči. ,,Ja nie som taký, aký si myslíte...nenávidím skatovanie, nefajčím a ani nič podobné...som proste bifľoš a rád sa učím..." pozerala som na neho ako na sochu ,,Tak ale prečo si to všetko robil??"vykoktala som. Nechápala som mu. ,,Ja neviem...asi som chcel zapadnúť." Vysvetlil mi. ,,Mikey teba vyhodili zo školy za zlý prospech" povedala som vážne...,,Ja viem a preto som sa vám neozval chcel som začať znova...chápeš?? Tu som konečne sám sebou a síce sa mi tu vysmievajú je mi lepšie" prekvapene som klipkala očami...Náš Mike je bifľoš, nenávidí skatovanie a klamal nám. Kým som sa ja spamätala z toho šoku on už stihol niekam odísť...nemôžem tomu uveriť ,,náš" Mikey...je...bifľoš.

No keď som prišla ,,domov" ocko si vylial srdce, že ma má rád a všetko to robí len preto. Terrina by tomu uverila ale ja nie. Odišiel tak neviem prečo sa stará. Začína mi liezť na nervy. Stále ma kontroluje a to ja neznášam, vraj mám domáce väzenie....no jasne vedľa okna mám strom.

Cameron

Stacy prišla ako sľúbila. Síce som si povedal, že ju už nepretiahnem, potreboval som dostať Tessu z hlavy. Nechápem ju...bolo pár báb ktoré sa tvárili, že mi nedajú ani za nič, no pri mojich bozkoch padla každá. Aj Tessa zo začiatku spolupracovala...nechápem čo som urobil zle. Ale na to prídem neskôr...

Kým ja som sa rozplýval nad Tessou, Stacy ma už stihla vyzliecť až do boxerok...a ona bola stále oblečená...no nie nadlho...ako švihnutím ruky ležala podomnou... nahá.

💙💙💙

Tak čaute... najskôr by som chcela odkázať jednej úžastnej osôbke (ktorú len tak náhodou osobne poznám): crazy903 prosím píš ďalej. (určite si pozrite jej profil má tam jeden príbeh, ktorý je fakt dobrý)

No a teraz k príbehu čo poviete na Camerona♡
Poprosím vote/koment...

Slovo Láska nie je v ich slovníku✅Where stories live. Discover now