Πρώτη μέρα στο σχολείο!

21.7K 1K 99
                                    

Μ.Α ( μάμα Άριας): Άρια! Ξύπνα, πρώτη μέρα στο σχολείο! Ιωάννα ξύπνα!

Α: Μμμ ναι! Άσε με λίγο ακόμα!

Μ.Α: Όχι Άρια, σήκω! Ιωάννα! Άντε σήκω και εσύ κορίτσι μου!

Γειά σας! Είμαι η Άρια και σήμερα αρχίζει το μαρτύριο μου. Ναι, καλά καταλάβατε, το σχολείο. Αυτή που μας φωνάζει είναι η μάμα μου που κάθε χρόνο, κάθε μέρα προσπαθεί να με ξυπνήσει. Τι τραβάει και αυτή η καημένη με εμένα που έμπλεξε!
Τέλος πάντων! Τώρα θα αναρωτιέστε ποια είναι αυτή η Ιωάννα. Η Ιωάννα είναι η κατά δύο χρόνια μικρότερη μου αδερφή, που όπως όλες οι αδερφές πιστεύω, τσακωνόμαστε και μετά είμαστε αγαπημένες!

Μ.Α: Άντε καλέ Άρια! Σήκω! Θα αργήσεις!

Α: Αμαν ρε μάμα πως κανείς έτσι και να αργήσω δεν έγινε και τίποτα. Ακόμα, πως μπαίνεις έτσι μέσα με τρόμαξες, λέω και πιάνω την καρδιά μου που χτυπάει σαν τρελή.

Α: Ορίστε σηκώθηκα, φύγε για να ετοιμαστώ, της λέω ενώ αυτή ανοίγει το παράθυρο.

Μ.Α: Άντε ετοιμάσου και έλα κάτω για να φας πρωινό και να φύγετε γιατί ο μπαμπάς δεν μπορεί να σας πάει.

Α: Γιατί;

Μ.Α: Έφυγε για δουλειά.

Α: Πφφφ τέλεια!

Ααα ναι! Δεν σας είπα ο πατέρας μου έχει δικό του συνεργείο αυτοκινήτων! Αααα και πήρε και ένα καινούργιο παιδί λέει για να τον βοηθαει οπότε πρέπει να περάσω και σήμερα για να δω τι σοϊ κομμάτι είναι, να πω και στον πατέρα μου αν τον εγκρίνω!

Αφού έφυγε η μάμα από το δωμάτιο σηκώθηκα για να βρω, τι θα φορέσω.
Λοιπόν... Οοο ναι! Το βρήκα, θα βάλω αυτά!

Αφού ντυθώ και ρίξω λίγο νερό στο πρόσωπο μου, αποφασίζω να αφήσω τα μαλλιά μου κάτω, όπως είναι ελαφρά κυματιστά και να βάλω λίγη μάσκαρα μιας και δεν είμαι μεγάλη φαν του να βάφομαι στο σχολείο

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Αφού ντυθώ και ρίξω λίγο νερό στο πρόσωπο μου, αποφασίζω να αφήσω τα μαλλιά μου κάτω, όπως είναι ελαφρά κυματιστά και να βάλω λίγη μάσκαρα μιας και δεν είμαι μεγάλη φαν του να βάφομαι στο σχολείο.

Παίρνω κλειδιά, λεφτά, κινητό και κατεβαίνω κάτω για πρωινό.

Α: Καλημέρα!

Ο βοηθός του μπαμπά μου! Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα