Çığlık

187 14 10
                                    

AskinNur_ kendisi benim için en değirli yazarlardan birisidir;) (Özge)

Hayat bazen görmek istediklerini karşına çıkartır bazen de görmek istemediklerini pekala benim gördüklerim görmek istemediklerim mi? Yoksa görmek istediğim mi? Heralde ikiside oluyor.
Karşımda gördüğüm manzara ekmek parçasının boğazıma takılmasına sebep oldu küçük çaplı bir 'azrail vs ben' savaş geçirsekte ölmedim, öksürük krizim bittiğinde meyve suyundan bir yudum alıp ağzımda ahenkle dans ettirdim ve yuttum. Karşımdakiler benden daha şaşkın bir biçimde bana bakıyorlardı. Meyve suyumun pipetini ağzıma alıp dişledikten sonra konuştum.

"Büşra? Açıklama yapacak mısın?" Büşra tanımadığım adamın kollarında hala bana mal mal bakıyordu tanımadığım adam ise bi bana birde Büşraya bakıyordu bana baktığı an 'hayırdır birader' bakışı attım oda bana başını 'ne' der gibi sallayınca bu baş sallama faslından sıkıldığım için konuşmaya karar verdim. Yahu konuşuyorum ama cevap alamıyorum ki .Neyse
"Büşra bu kim?" Daha yeni farkına varmış olmalıki adamın kollarından çıktı
"Yeni komşumuz Özgeciğim "

Yeni komşu?

Bizim?

Ne zaman?

Nerde?

Nasıl?



İyi de bizim binada boş yer vardıda benim mi haberim yoktu? Hadi onu geçtim bunlar nereden tanışıyorlardı? Aklımda ki sorular fingir fingir fingirdeşiyorlar iken Büşra'ya bakıp "Bizim binada boş daire mi vardı?" Kafasını salladı "Hangisi ?"

"Bizim alt daire." hadi canım orası boş muydu?
"Siz nerden tanışıyorsunuz?" Birbirlerine baktıktan sonra yeni komşumuz konuşmaya başladı.
"Öncelikle küçük hanım adım Burak, buraya iki hafta önce taşındım ve Büşra ile yolda tanıştık düşünce kaldırdım ve valizlerini taşıması için yardım ediyorum olay bundan ibaret ." Büşrada kafasını sallayınca
"O zaman ne bu samimiyet?" Açıklayın lan hadi açıklayın zor sordum dimi ? İkisi de bana anlamsız bakışlarını attılar.
"Her neyse gençliğinize veriyorum bir daha olmasın." Sözümü dinleyen yoktu .Aman boşver . Ben içeride bunun hesabını Büşraya soracaktım zaten.Yenilmez Özge iş başında yenilmez demişken yenilmezleri izlediniz mi? Çok güzel bi film mutlala izleyin daha överim de işim var hem daha çok zamanımız da var .

Büşra'ya bakıp geç içeri der gibi kafamı salladım, yanımdan geçip içeriye girdi artist! Yeni komşumuz da bavullara yüklenip içeriye girecekken elimi göğsüne bastırdım. "Hop dedik sen nereye?!" Bir an afallayıp yüzüme baktı baya şaşırmışa benziyordu.
"Bavulları koyacağım." bovolloro koyocom mal sanki biz bilmiyoruz .
"Ha ordan bakılınca parti yapıyormuş gibi göründün de ondan sordum." yüzüme şaşkın şaşkın baktı ve içeriye girmek için bir daha hamle yaptı.

"Hey! Dur orda bu eve erkek sinek bile girmedi sen hiç giremezsin ,bir kere bavulları yavaşça yere bırak evlat!" Kaşlarını havaya kaldırıp bir "Hı?" Nidası çıkardı. Bende elimi indir indir der gibi salladım bavulları yavaşça yere koyup bana baktı.
" Bak inat etme bırakta koyayım." cıklayınca of çekerek elini saçının arasına daldırdı. Sen kime koyuyorsun oğlum? İçime Nesibe'nin fesat tarafı kaçtı iyi mi ?

Bende bavulları kaldırmaya çalıştım ama çok ağırlardı ne doldurduysa artık içine öküz!
"Ihhhh kalkmıyo bunlar Büşra ne koydun lan bunun içine?!" Diye Büşra'ya çemkirdim. Ama duyan kim kesin odasındadır kaldırma çabalarım sonucunda bir gıdım dahi kaldıramadım Büşra bunları nasıl taşıdı lan? Burak kıkırdayınca bavulu bırakıp onu baktım.
"Ne var?"
"Ağır dedim dimi sana?"
"Hiçte bi kere ağır değil .Allaha şükür benim kaslarım var sadece gücümü toparlayamadım." kollarımı kaldırıp kaslarımı gösterdim ama nafile sıkı ama cıvıktılar kastan eser yoktu cılızdı. Kıkırdamalar kahkahaya dönüşünce ellerimi belimin kenarlarına yerleştirip kaşlarımı çattım. Korkutucu etkimi üstünde bırakmam lazımdı. Gülerek bana yaklaştı ve parmaklarıyla çattığım kaşlarımı yukarı doğru kaldırdı.
"Öyle yapma çok şapşal oluyorsun." yanlış etki yarattı ama. Nasıl ters teper planım? Korkması lazımdı...

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 29, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Bir Hadise Var!!!Where stories live. Discover now