5. kapitola

973 56 0
                                    

Další hodiny jsem seděla jako bez duše. Sakra  proč mi ji berou?  Musím se  co nejdřív vyznat. Než mi navždy odjede... ,,Hej Brit nevíš... Brit." Šťouchala do mě Marry. ,,Co?" Zakňučela jsem. ,,Panebože Brit. Ty se nějak nesoustředíš. Co s tebou sakra je?" Začala na mě šeptem řvát. ,,Jo jsem. Nech mě prosím přemýšlet." ,,Jak myslíš." Dodala trochu dotčeně Marry. 

Po škole jsme šli s Vicky k nám domů. ,,No Vicky máme docela dost úkolů viď?" Řekla jsem nervozně. ,,Hmph." Zamručela Vicky. ,,Už tu matiku trochu chápeš?" ,,Trochu." zamručela znova. Co jsem do háje provedla? Možná je ještě hotová z toho, že musí odjet... Když jsme odcházeli ze školy Vicky objalo nejméně dvacet lidí. 

Dorazili jsme domů. Přesunuli se do mého pokoje sedli si na podlahu k malému stolku a začali dělat úkoly. Můj pokoj je velká čtvercová místnost. Při vstupu do pokoje naproti dveřím stojí stůl s počítačem a učením nad stolem je menší okno. Nalevo od stolu stojí velká skříň a naproti skříni mám obrovitou měkkou postýlku.  

Moje oči pomalu bloudily k ní.  Ach jak je krásná... ,,Co je?" Podívala se na mě Vicky naštvaně. ,,Ale nic." 

,,Myslíš, že jsem tak blbá, že to nedokážu sama?!"

,,Nemyslim si to. Co je s tebou Vicky?" 

,,Otravuje mě tvá přítomnost!" Zařvala na mě a tím mi ublížila. ,,Tak co tu teda pořád děláš?!" Zařvala jsem na ní, protože už jsem toho všeho měla plný zuby. Vicky se začala zvedat. ,,Máš pravdu. Nemusím tady vůbec bejt. Proč tady být s nějakou ubožačkou, že jo?" ,,Jo tak najednou ubožačka jo? Ještě před týdnem jsi mě bránila, že ubožačka nejsem a teď tohle?!" Vyřvala jsem na ni. To už Vicky nevydržela popadla svoji tašku přes rameno a běžela po schodech dolů. ,,Tak si jdi!" zařvala jsem na ni. ,,Ale pak už za mnou nelez!" ,,Toho se nemusíš bát!" zařvala na mě a já zabouchla dveře. Po tom co jsem zabouchla přitiskla jsem čelo na dveře a začali mi postupně kapat slzy. ,,Sakra." zařvala jsem a praštila do nich. Sedla jsem si, opřela si o ně záda, přitáhla kolena k obličeji a začala plakat.  


Jsem jiná ✔ (Probíhá korekce)Kde žijí příběhy. Začni objevovat